Witam!

Jakiś czas temu wpadłem na pomysł zrobienia dobrej stronki o ptasznikach :] więc zabrałem się do pracy. W chwili obecnej strona zapowiada się naprawde dobrze. Będą tam wszystkie rzeczy jakie są potrzebne każdemu hodowcy do szczęścia . Staram się zebrać w kupę wszystko to co w polskim [i nie tylko] necie jest porozrzucane na różnych stronach o tej tematyce. Założenie jest takie, aby zrobić stronę na której internauta znajdzie wszystkie potrzebne informacje i nie będzie musiał "latać" po różnych stronach aby się dowiedzieć paru rzeczy. Oczywiście jak wiecie nie am dobrej strony bez dobrego forum :d i tu pojawia się problem . Abym mógł stworzyć forum potrzebny jest serwer z obsługą PHP i MySQL , a jak zapewne obeznani w temacie wiedzą o taki niełatwo. Darmowe serwery nie oferują takich możliwości a jeśli już nie można odpędzić się od reklam [część z was chyba wie jaki serwis mam na myśli] co utrudnia życie przede wszystkim odwiedzającym . Płatny serwer rozwiązał by tu problem, ale na przeszkodzie staje oczywisty problem tym bardziej że chcaiłbym jeszcze wykupić domenę a $ na wszystko nie starczy. Zwracam się zatem z prośbą do wszystkich posiadających lub mogących załatwić dobry serwer z obsługą MySQL i PHP i chcących przyczynić się do rozwoju tego przesympatycznego hobby jakim jest hodowla ptaszników. Z góry THX dla wszystkich pomocnych. Podam jeszcze mój numer GG jak by ktoś potrzebował: 1973756. Pzd. Goofy.