Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: a może rozmowa na żywo ???

Mieszany widok

a może rozmowa na żywo ???

Cześć.
    Właśnie postawiłem serwer Team Speak na moim skromnym łączu. Jest w fazie testów ale zapraszam wszystkich do wspólnych pogaduszek. Klienta można ściągnąć z http://217.173.168.116/ts2.exe Każdy może sobie ustawić własny kanał, mikrofon włącza się automatycznie ale radzę ustawić wysyłanie głosu na ustalonym przez siebie klawiszu ( aby przypadkowo nie wysłać jakiegoś miłego słowa do kolegi czy koleżanki), w każdym razie kombinacji i ustawień jast bardzo dużo. W Quick Connect wystarczy wpisać 217.173.168.116:8767 i swój nick.

P.S.
    Jeżeli ma ktoś szybki serwer i jest zainteresowany obsługą serwera Team Speak proszę o kontakt ze mną. Sądzę, że wiele osób skorzysta z tej możliwości. Moje łącza są niestety zbyt wolne.

Pozdrowienia dla wszystkich.

Damian.

Re: a może rozmowa na żywo ???

No reply from server
    Maybe the server is offline
    or maybe teamspeak is not runningon it
    Jak sie loguje to mi cos takiego wyskakuje o co chodzi bo sie za bardzo na angielskim nieznam

Po prostu serwer jest wyłączony.
    Po paru dniach czekania jak widać nie ma zbytniej aprobaty co do tego sposobu komunikacji.
    Może się to zmieni ?

Pozdrowienia.

banita.pl <<wpiszcie sobie ten IP zawsze wlaczony serwer... no i ludzi sporo mozna pogadać pozdrawiam!!
    ps. jest jeszcze mozliwosc zainstalowania programu o nazwie skype i z tamtąd powymieniac sie nickname'ami i gadac.. gadac.. gadac... :F

Uprawnienia umieszczania postów