Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Nowa 3W (wejdz tu)

Nowa 3W (wejdz tu)

Witam z wielka przyjemnoscia prezentuje dzielo przy ktorym maczalem paluchy z paroma osobami , pomysl wyszedl z glowy koksika
    http://www.terrarysta.com.pl
    Zapraszam takze na forum na ktorym mam nadzieje zrobi sie troszke tłoczniej .
    Stronka raczkuje dopiero pod nowym adresem wiec zapraszam do pisania artykolow i opisow

Re: Nowa 3W (wejdz tu)

a po co nowe forum chyba wystarczy sa w sumie dwa i to starczy ......

gdyby kazdy tak myslal to nie robiono by 2 podobnych tlewizoro bo po co skoro jeden dziala ??
    takie myslenie nas cofa (szczegulnie terrarystyke w polsce) a tego nam nie potrzeba mamy sie rozwijac

Mam uwage techniczną co do stronki... Popraw encodowanie strony bo w mojej Mozilli Firefox'ie nie mam wszystkich polskich liter... Nie wiem czy to tylko u mnie bo w sumie ostatnio troche komp mi sie pieprzy ale moze jednak i to nie wina mojego kompa ;-)

u mnie sa wszystkie wiec najwyrazniej to wina twojego kompa

U mnie też sa wszystkie ! rada zmien kompa :P

nie kompa tylko przeglądarki. ja mam Mozilla Firebird i też pl litery nie chodzą.
    Proponuje wam ustawić standard windowsowy, litery w tym stadardzie są widzoczne w przeglądarkach... alternatywnych (-;
    Iso nie pokazuje się jak należy

no dobra popracuje nad tym

PS. Mike sory ze zwatpilem w twojego kompa

Przeciez pisalem ze chodzi mi o Mozille :> w IE pewnie sa polskie litery bo pewnie pod taką przegladarke pisales tą strone... Ale niestety nie wszyscy biorą pod uwage to ze sa tez inne przeglądarki na tym świecie ;-)

Uprawnienia umieszczania postów