-
+++LETNIA OFERTA PTASZNIKÓW I SKORPIONÓW+++
UWAGA: Jestem dostępny na gg codziennie w godzinach: 20-21. Mój numer: 2863458. Proszę o rzeczowe rozmowy, gdyż mój czas jest ograniczony.
Mój kontakt: tel: 505 185 941
e-mail: sebaspiders@wp.pl
Obecnie w swojej ofercie mam dużo nowośi. Są one oznaczone znaczkiem # i opisane jako nowości. Zapraszam.
PTASZNIKI NAZIEMNE, PODZIEMNE, ŻYJĄCE W GNIAZDACH:
Acanthoscuria geniculata L2 15zł, L3 20zł
Aphonopelma stoicum L8 60zł było 80zł
#Aphonopelma seemani ( Blue Costa Rica form!!!) L1 30zł NOWOŚĆ!!!
Brachypelma albopilosum L3 10zł, L6 25zł
Brachypelma boehmei L1 25zł
Brachypelma klaasi L2 40zł było 45zł
Brachypelma smithi L1 25zł
#Ceratogyrus darlingi L2 40zł NOWOŚĆ!!! Kuzyn Pterinochilusów z rogiem na karapaksie! Unikat!
#Chilobrachys huahini L1 10zł NOWOŚĆ TANIOŚĆ!!!
Chilocosmia? Chilobrachys? sp.”Cebu” L2 30zł SUPER!!! (nowość, nieopisany gatunek z filipińskiej wyspy CEBU, duży, ciemny o jaśniejszych nogach)
#Citarishius crawschai L2 35zł NOWOŚĆ W OFERCIE!!!
Cyrtopholis flavostriatus L2 25zł
(bardzo atrakcyjny-układ deseni jak u Aphonopelma seemani, kolor kawa z mlekiem)
!!!Ephebopus rufescens (fossor) L3 40zł było 50zł!!! (piękny pająk z Ameryki Południowej, do około ósmej wylinki tylne nogi czerwone, ciemny z czerwonymi długimi włoskami i czerwonymi obrączkami na nogach, bardzo żarłoczny)
#Grammostola aureostriata L2 25zł NOWOŚĆ W OFERCIE!!!
#Haplopelma albostriatum L2L3 40zł NOWOŚĆ W OFERCIE!!!
#Haplopelma minax L2 50zł NOWOŚĆ!!! NAJTANIEJ NA RYNKU!!!
#Haplopelma lividum L1 30zł NOWOŚĆ!!! NAJTANIEJ NA RYNKU!!!
Hysterocrates gigas L3 30zł
Hysterocrates hercules L2 15zł, L3 20zł, L9 50zł
#Holothele incei L2 45zł NOWOŚĆ!!! Nieduży, pająk z Ameryki Środkowej. Ubarwiony pasiasto w kolorach szarym, beżowym i czarnym. Karapaks mieniący złoty. Polecam!!!
Lasiodora difficillis L1 12zł (równie wielka kuzynka L.parachybany, bardziej atrakcyjna o długich, kręconych włosach) NOWOŚĆ W OFERCIE, TANIOŚĆ
#Lasiodora parachybana L4 20zł, L5 25zł NOWOŚĆ W OFERCIE!!!
!!!Lyrognathus robustus L6 40zł było 45zł!!!
#Nhandu chromatus L1 10zł NOWOŚĆ TANIOŚĆ!!!
#Nhandu colloratovillosus L6 35zł, L7 40zł NOWOŚĆ W OFERCIE!!! Widać już pełne wybarwienie pająów. Polecam gorąco!!!
Paraphysa (Euathlus) pulcherrimaklaasi L3 45zł, L4 50zł SUPER!!! (czarnogranatowy pająk z pomarańczowymi, jaskrawymi przecinkami na kolanach, bardzo atrakcyjny i unikatowy)
Phormictopus platus L5 25zł
#Pterinochilus chordatus L1 30zł SUPER NOWOŚĆ!!! Czarnozielonkawy gatunek Pterinochilusa. Dotąd niedostępny na rynku! Absolutna nowość. Gorąco polecam!!!
Sp Jawa L3 30zł SUPER CIEKAWOSTKA , PAJĄKI ROSNĄ CENY NIE!!!( pająk pochodzący z Jawy, nie oznaczony, ciemnobrązowy, buduje gniazda
# Teraphosa blondi L3 80 zł
Trixopelma pruriens L4 35zł było45zł
Vitalius cristatus (syn. Lasiodora cristata) L4 25zł
PTASZNIKI NADRZEWNE:
Heteroscodra maculata L3 25zł, L4 30zł
Poeciloteria ornata L3 45zł było 50zł
#Poeciloteria regalis L2 35zł NOWOŚĆ W OFERCIE!!!L6/L7 55zł (było 65zł)
Poeciloteria fasciata L3 45zł było 50zł
Psalmopoeus cambridgei L4 25zł
Psalmopoeus irminia L3/L4 i L4 40zł
Stromatopelma calceatum L2 15zł PAJĄKI ROSNĄ CENY NIE!!!
SKORPIONY:
#Hadogenes paucidens samice niedorosłe 100zł NOWOŚĆ!!! UNIKAT!!! Piękny, olbrzymi skorpion z Afryki. Dorasta do 25cm długości. Czarny o silnym ciemnozielonym połysku. Wyjątkowo słabo jadowity! Polecam
#Hottentota hottentota L1 20zł NOWOŚĆ!!! UWAGA!!! Sprzedaż tylko osobom pełnoletnim!!!
WARUNKI SPRZEDAŻY:
Wysyłam pająki pocztą, PKS lub PKP TYLKO PO WPŁACIE Z GÓRY NA KONTO. Koszt standardowej wysyłki pocztą to 6zł, PKS 10zł, PKP 25zł. Możliwe także spotkanie w Krakowie po uprzednim ustaleniu terminu i miejsca.
NIE ODPOWIADAM NA SMS!!! W TEN SPOSÓB MOZNA TYLKO ZŁOŻYĆ PEŁNE ZAMÓWIENIE PODAJĄC DANE I ZAMAWIANE PAJAKI. Ja odsyłam numer konta, na które należy przelać lub wpłacić pieniądze.
NA GG ROZMAWIAM TYLKO O SPRAWACH ZWIAZANYCH ZE SPRZEDAŻĄ, EWENTUALNIE MOGĘ UDZIELIĆ KRÓTKICH, LAKONICZNYCH PORAD. NIE JESTEM ENCYKLOPEDIA, KĄCIKIEM GAWĘDZIERZA, RUBRYKĄ PORAD CIOCI GOSI :-).
Można się także kontaktować przez mail lub telefonicznie.
W SPRZEDAŻY POSIADAM TYLKO I TYLKO WYMIENIONE POZYCJE!!!
O AKTUALIZACJI OFERTY INFORMUJMĘ NAGŁÓWKIEM!!!
Mam nadzieję że te wskazówki usprawnia obsługę terrarystów i oszczędza wszystkim niepotrzebnych wrażeń :-).
NOWOŚĆ: Przyjmuję indywidualne zamówienia na konkretne pozycje nie występujące na liście ( rzadkie, drogie lub duże okazy). Czas realizacji w miarę dostępności do około 4 tygodni. Szczegóły TYLKO TELEFONICZNIE (NIE SMS).
Mój kontakt: tel: 505 185 941
e-mail: sebaspiders@wp.pl
gg: 2863458 codziennie między 20-21
Uprawnienia umieszczania postów