Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: www.terrarystyka.pl

Re: www.terrarystyka.pl

ale jedno jest pewne, że admini t.p lepiej sie znają na gadach....

i tu się zgodzę w stu procentach

elo! a ja nie rozumiem po co ta cala zawisc i klocenie sie zamiast wspolpracowac i tworzyc JEDNA WIELKA TERRARYTYCZNA rodzine, w koncu wszyscy mamy podobne zainteresowania. Strasznie nie podobalo mi sie zachowanie Rammsteina na gieldzie kiedy podszedl do mojego kolegi i do mnie i zaczal robic glupie miny i prawic glupie uwagi na temat t.pl - wykazales sie wielkim poziomem- bo co? po piwku byles i kozaka zgrywales? uwazam ze nie ma sie co klocic! ja osobiscie lubie oba serwisy chociaz z tego korzystam duzo czesciej! a jak komus cos nie pasuje to niech poprostu nie wchodzi na strone,ktora mu nie odpowiada.
    pozdrawiam

Stwierdziłem tylko, podczas naszej krótkiej rozmowy, że serwis t.pl nie podoba mi się. Nie przypominam sobie abym robił jakieś głupie miny.
    Jeżeli czymś Cię uraziłem, przepraszam...

I tu i tam to samo. Tam troche wiecej gatunkow i zdjec, ale tu lepsze opisy. Ogloszenia te same :/

Oxel, po cholere założyłeś ten wątek? jeśli liczysz że dzieki temu zyskałeś sobie czyjąkolwiek sympatie to się myliłeś. Czy chciałeś sprowokować administracje obu serwisów do kolejnej kłótni? z dużym prawdopodobieństwem moge ci powiedzieć że do tego nie dojdzie...

zachowałeś się jak nieodpowiedzialny młokos który rzuca cegłą w okno "żeby coś się działo"

dla mnie temat jest zamknięty...

kupa a nie dobra strona podaj choc kilka nie zaprzeczalnych faktów

Brak ??!!!

Ano widzisz kupa

I po co ta cała dyskusja? żeby bardziej pogłębiać spory między serwisami ..... ludzie dajcie już spokój..... Oxel przesadziłeś......po co znów rozpoczynać kłótnie......

Jakbym miał admina to bym wywalił ten wątek łącznie z Oxelem z forum. Spokój by był... Siedze na obydwoch serwisach (na tpc wiecej) i każdy powoli staje sie tandetny...

Hihihihihihihihihih -> zlosliwy chichot ;P
    Alez temat. Oxel, chyba nie zostaniesz moderatorem na terrarystyce, cos mi sie zdaje... :P Znowu bede miala dobry humor na noc.

Oxelku, a na powaznie... Co ten post mial wniesc? Mam przytoczyc twoja opinie na ten wlasnie temat z terrarystyki.pl? A co tam, prosze, wersja niezmieniona:

"Bardzo przepraszam, że w ogule mi ten pomysł wpadł do głowy. Niech Szanowni administratorzy mi przebaczą. Inaczej popełnie HARAKIRI!
    Chodzi o dwie strony związane z terrarystyką...
    TCP i !!!TP!!!.

Które z nich są lepsze. Wiem, żę z 3\4 użytkowników korzysta z tcp. Jestem tam ja. Mam może z 3 posty, ale inni dużo, dużo więcej. Co wg was Szanowni terraryści przekonuje do któregoś z forów?

Może zacznę... To forum kocham! Jest świetne. Mili ludzie, możemy się dogadać. Tam z kolei góruje ilość opisów. Strona główna jest bardziej przejrzysta w czytaniu. W przeciwieństwie do forum... Kompletny misz masz. A ta reklama Biofilu... działa mi na nerwy. Lecz jednak zauważyłem, iż niestety tamto forum "tętni bardziej życiem". Jest więcej udzielających się żółwiarzy (u mnie +). Dużo ludzi zamiescza zdjęcia swoich pupili. Ale dla mnie istnieje tylko WASZ SERWIS . I tak trzymać!!!
    A co inni sądzą.

PS. Tam jak bym to napisał pewnie by mnie zbanowali..."

I zamieszczona ankieta, co kto bardzie woli.... Jak tam piejesz zachwyty, to po kiego grzyba tu przylazisz? Mam wrazenie, ze to kolejna prowokacja... Nie mowiac juz o tym, ze szanowny Oxel pochwalil sie, jak to "pojechał" na t.p.c. :/ Albo lizusostwo, wszystko jedno...

Jestesmy na TPC okropni, straszni i wredni... Tylko ciekawe, dlaczego np. mi nie znikaja posty? Nie jestem ani moderatorem, ani adminem... Zostaje mi tylko czlonkostwo w mafii chyba...

Niech sobie obie stronki istnieja, a takich prowokatorow to sie nie dziwie, ze wiekszosc pietnuje :/

Witam

Abstrachujac od wyskoku Oxela...

Wiciu - jeden i nie zaprzeczalny... - ja tam bywam rowniez... - pewnie nawet czesciej niz tu - nie czuje sie czescia ktoregokolwiek z serwisow - poprostu serwis www.terrarystyka.com.pl jest zdecydowanie mniej komercyjny jezeli chodzi o forum i to mi odpowiada, a wydaje mi sie iz chocby z powodu braku obecnosci Dr. Roberta, czy tez np. Twojej - jestem tam bardziej przydatny i pomocny niz na TCP, gdzie rzeczywiscie poczatkujacy potrzebujacy fachowej porady moga zwykle liczyc na pelna "wirtualna opieke" ze strony innych terrarystow (pod warunkiem iz nie zostana z miejsca zjechani za zadawanie "glupich" pytan czy tez w ogole ktorykolwiek ze "specow" zauwazy ich problem... niestety zdaje sobie sprawe, ze nie mozna byc na kazdym forum i spedzac 24h w necie...)
    Jezeli natomiast masz jakiekolwiek zastrzezenia do MOJEGO wkladu w tamten serwis
    (idzie mi o :
    "kupa a nie dobra strona podaj choc kilka nie zaprzeczalnych faktów

Brak ??!!!

Ano widzisz kupa" ) - zapraszam do dyskusji (czyzbysmy wykrakali w Swietochlowicach ??:>:P)- tak na wszelki wypadek (gdybys nie wiedzial o kogo chodzi ) - na www.Terrarystyka.pl mam nicka "PIOTR" a klaniam sie z Oleśnicy :>

Jezeli natomiast Twoja awersja do "konkurencji" jest podyktowana jedynie ambicja i osobistymi stosunkami z adminami strony - prosze... powstrzymaj sie od tego typu uogolniajacych komentarzy... (poczulem sie jak A.Rylik uslyszawszy wzmianke o slabej plci:>:>:>)

Pozdrawiam
    Piotr Frąszczak "CURTUS"

Uprawnienia umieszczania postów