Witam
Abstrachujac od wyskoku Oxela...
Wiciu - jeden i nie zaprzeczalny... - ja tam bywam rowniez... - pewnie nawet czesciej niz tu - nie czuje sie czescia ktoregokolwiek z serwisow - poprostu serwis www.terrarystyka.com.pl jest zdecydowanie mniej komercyjny jezeli chodzi o forum i to mi odpowiada, a wydaje mi sie iz chocby z powodu braku obecnosci Dr. Roberta, czy tez np. Twojej - jestem tam bardziej przydatny i pomocny niz na TCP, gdzie rzeczywiscie poczatkujacy potrzebujacy fachowej porady moga zwykle liczyc na pelna "wirtualna opieke" ze strony innych terrarystow (pod warunkiem iz nie zostana z miejsca zjechani za zadawanie "glupich" pytan czy tez w ogole ktorykolwiek ze "specow" zauwazy ich problem... niestety zdaje sobie sprawe, ze nie mozna byc na kazdym forum i spedzac 24h w necie...)
Jezeli natomiast masz jakiekolwiek zastrzezenia do MOJEGO wkladu w tamten serwis
(idzie mi o :
"kupa a nie dobra strona podaj choc kilka nie zaprzeczalnych faktów
Brak ??!!!
Ano widzisz kupa" ) - zapraszam do dyskusji (czyzbysmy wykrakali w Swietochlowicach ??:>:P)- tak na wszelki wypadek (gdybys nie wiedzial o kogo chodzi ) - na www.Terrarystyka.pl mam nicka "PIOTR" a klaniam sie z Oleśnicy :>
Jezeli natomiast Twoja awersja do "konkurencji" jest podyktowana jedynie ambicja i osobistymi stosunkami z adminami strony - prosze... powstrzymaj sie od tego typu uogolniajacych komentarzy... (poczulem sie jak A.Rylik uslyszawszy wzmianke o slabej plci:>:>:>)
Pozdrawiam
Piotr Frąszczak "CURTUS"