Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Ciekawa oferta - większość gat poraz 1 w polsce !!

cyclosternum
    Guest

Re: Ciekawa oferta - większość gat poraz 1 w polsce !!

kurde musze zmienic ksywke na Davus :P

Baku
    Guest

nie musisz bo cyclosternum pozostaje , tylko ze nie ma jusz C.fasciatum , zato są inn e cyclpsternum :]

seba
    Guest

Witam!
    Troszke sie wpieniłem Twoją odpowiedzią dlatego ż esugerujesz ż ejestem tylko handlarzem i wszystkoc o robie, robię dla zysku... Mylisz sie niestety. jeśli jestes zainteresowany moja hodowlą zaprzaszam. wtej chwili to już 100 gatunków (około
    ) i 400 okazów... wiec nie sugeruj ze jestem handlarzem co do Herculesa pisze tak bo na forach są zdjęcia tego co sprzedaję i własnei tak podpisane.... A co do uczciwosci... pamiętaqsz jak z L3, które braliśmy z jednego żródła zrobiły ci sieL5? Nie to przypomnj sobie rozmowę ze Zgrzewą. Szybkoi wyprostowałeś ogłoszenie. pozdrawiam.
    Co do tego ze nie ma tu miejsca na tłumaczenie. Jeśloi nie ma to nie puszczaj kaczek tylko wyjaśnij to wartykule. chętnie przeczytam. To troszke jak ze sprawą O. Hejmo. Ktoś rzucił hasło i przez dłuższy czas nic.... a gówno sie przylepia.

Co do obrony swojego interesu zapewniam cię, ze pisanie notatek do Twojego ogłoszenia nie zmienia niczego. nie lubie tylko jak ktoś pisze cos, co dla np początkujących moze być niezrozumiałe. jakieś szczepy informacji. ja wiem, że mozesz to pisać, tylko zastanów sieczy to własnie Ty nie atakujesz konkurencji pisząc ze ktos wciska wam ściemę.

Wracając do true spiders: Polacy nie gęsi swój język maja.... szkoda ze wszyscy tego nie rozumieją....

Mostek1
    Guest

O k.... przeczytałem dwie dyskusje i już wszystko wiem. Dzięki chłopaki.
    ;-)
    Ps. Angielszczyzna- polszczyzna hehe

Uprawnienia umieszczania postów