czemu sprzedajesz ludziom H.herculesa skoro sam niedawno napisałeś ze jest to pajak nieoznaczony i ze powinienneś go zapisać H.sp ?? o widze ze masz jeszcze H.gigasy ... ciekawe czy są od tej samej samicy co te herculesy czy od innej nieoznaczonej ??

Lyrognathus robustus terz nie masz , .. pamientasz ?? kupiłem kiedyś od ciebie jednego i zgadnij co mi wyrosło ?? http://www.poecilotheria.com/galerie_cor_sp.htm
a to !! , terz śliczny pajączek i terz bym go chętnie kupił ale do rabustusa on sie nijak nie ma ....

widze ze masz terz Nhandu chromatus śliczne pajączki , terz z nimi było troche zamieszania bo nazywali je błędnie V.cristatus i L.cristata swojego czasu ... o..... niemozliwe ..... ty masz V.cristatus syn.L.cristata w ofercie :P:P wow , nie dziwie sie ze tyle gatunków ci w niej wychodzi :P:P:P

Paraphysa (Euathlus) pulcherrimaklaasi terz jest wątpliwym pająkiem bo przewaznie zamiast nich są sprzedawane Trixopelmy cyaneum ( wcześniej zwane H.sp "Peru" ) lub H.sp"blue" ale nie wiem bo niekupowałem ich od ciebie , moze i masz prawdziwe pulcherrimaklaasi