Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 66

Wątek: SANDAL!!! BRAK POSZANAOWANIA!!! PLAGIAT!!!

KONIEC TEGO DOBREGO I ZLEGO!

1) Admini portalu szybko i skutecznie zareagowali, niemal natychmiast jak przedstwailem im sprawe w e-mail`u. Usatysfakcjonowalo mnie to.

2) NIe chcialem obrazac portalu, nie myslalem tak, powiedzialem glupote, za ktora oficjalbnie pzrepraszam (co do potralu)

3) A sam MIKELOS... zobaczcie co mowi...

Ja (12:33)
    no i co?
    MIKELOS (12:33)
    z cym
    z moimi zdjeciami c***!
    [b]MIKELOS (12:33)
    z kim gadam, znamy sie ?
    czemu sobie przypislaes autorstwo?
    czemu nadales im opisy i tytuly!
    MIKELOS (12:33)
    aaa to ty........ dobra,,,chwlka wyjasnienia
    Ja (12:34)
    pzreciez to nie twoje zdjecia f***!
    JAK TAK MOZNA?
    CHCIALES ZABLYSNAC? CZEMU LUDZI OSZUKUJESZ PRZECIEZ NIE MASZ TAKIEGO GEKONA NAWET!
    MIKELOS (12:35)
    po pierwsze ja tych fotek nie wkleiłem, u mnie czwesto bywa qmepl Pipotrek i on ce miec gekona i nie ma neta i czesto wchodzi na strony terrarium.com.pl i terrarytyka.pl i szuka se bzdur o gekonach. i to on jak podejrzewam wkleił te zdjecia z moejog kompa
    MIKELOS (12:36)
    JA TEGO NIE ZROBIŁEM

Ja (12:37)
    JASEN CO TY P******!
    MIKELOS (12:37)
    no TAk uwierz mi
    MIKELOS (12:37)
    ja tego n i e z r o b i ł e m

BEZ KOMENTARZA

Re: SANDAL!!! BRAK POSZANAOWANIA!!! PLAGIAT!!!

NO i co?? Moze tego nie zrobił detektywie Majdan.
    Niedlugo to sie poplaczesz o te fotki.

A co do tej " wojny" miedzy portalami to zygac sie che. Wszyscy ktorzy tu obrazaja sie nawzajem sa poprostu walnieci.
    Ja bym powiedzial nawet ze gorsi od kiboli, bo tamci przynajmniej wiedza o co im chodzi. A wam o co tak naprawde biega, ja mam to gdzies czy ktos jest z terrarystyki czy z terrarium, wole ten portal ale nie przeszkadza mi tamten.

Ehhhh szkoda slow

Ciekawe czy tez bys byl taki gieroj w 4 oczy.... ciagle cos Ci sie nie podoba. Tom juz jest meczace!

no wlasnie majdan to powinienes skierowac takze do siebie bo przesadziles z tym bluzganiem ludzi !!!!!! ...a co do tego ze kibole wiedza o co im chodzi to sie nei zgodze :P jakos nie zauwazylem zeby wiedzieli ;]

Jak to nie Nawalają sie z przeciwnikiami, a jakich przeciwników widzisz w ludziach z terrarystyki?? Ja nie widze

a no chyba ze tak rozomujemy sam siedze na TP a tu jestem raz na jakis czas .....ale jezeli nie widzimy wrogoow w nas to czemu te spory i zawisc istnieje??

Sam sie zastanawiam???

Mentalnosc naszego narodu chyba:/

Co do "bluzgania"

MuDvAyne:

1) Zlosc na portal (nie chodzi przeciez o zlosc uzytkownikow!!! NIE MYL TEGO!!!) wynikala z tego ze na moim zdjeciu byl logo-adres serwisu (Sprawa zostala mi wyjasnona).

2) Mam tylko nadzieje ze nie ma tam w TP wiecej takich (uzytkownikow) jak ten 14letni gnojek. Wiadomo wszedzie sa odchylenia, takie zycie. Niegdzie nie amsz samych idealow.

- I TAK NAJLEPSZE BYLY WYJASNIENIA TEGO "CHŁOPCA" - 6 odpowiedzi wyzej

Co do "ludzi"

Sa wyjatki, ja poznalem osobiscie jedna bardzo mila i ogulnie fajna i sympatyczna osobe z "administarcji" TP i spoko. Przeciez pzrez 1 osobe nie mozna przekreslac Wszystkich I JA TEGO NIE ROBIE, jak sie niektorym tu wydaje. To ze jeden lekarz zawinil, to nie zanczy ze cala sluzba zdorwia ma isc do kasacji.

teraz piszesz jakby sie nic nei stalo a pierwszy post w tym topicu brzmial inaczej ...."zlodziejski portal" "Pier***leni zlodzieje" a ty nagle [piszesz co innego i tak jakby nic nie bylo z twojej strony ;/

Uprawnienia umieszczania postów