Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

Wątek: SANDAL!!! BRAK POSZANAOWANIA!!! PLAGIAT!!!

SANDAL!!! BRAK POSZANAOWANIA!!! PLAGIAT!!!

Niedawno zamiescilem na forum 4 zdjecia mojego gekona liscionogiego: W dziale Zdjecia i Sprzedam.

PATRZE... a na znamym portalu http://www.terrarystyka.com.pl SA ZAMIESZCZONE MOJE ZDJECIA!!!! Ich RZEKOMY AUTOR (Zlodziej moich zdjec) podpisal sie ze sa JEGO AUTORSTWA a TEN ZLODZIEJSKI PORTAL PODPISAL JE SWOIM ADRESEM STRONY!!!!!! MOJA ZLOSC NIE ZNA GRANIC! NIKT MNIE NAWET NIE ZAPYTAL O POZWOLENIE! ZDJECIA MAM NADAL W APARACIE!!!!! PIE****LENI ZLODZIEJE!!!!!!

Re: SANDAL!!! BRAK POSZANAOWANIA!!! PLAGIAT!!!

te same zdjecia mozecie zobaczyc na mojej stronie i na lamach tego forum. Zdjeci nie podpisywalem zeby byly ladne. Asia, ktora odemniedzis kupila gekona moze poswiadczyc! A MIKELOS JEST DRANIEM!

Nooo nie...... I jeszcze ponadawal im tutyly...... dlaczego on sie tak rzdzi nie swoimi rzeczami. Soryy moze histeryzuje, ale to naprawde nie jest przyjemne, mogl mnie chociaz zapytac.

Noooooo tooooo jużżżż jest przegięcie :/

nie histerzyjesz - masz prawo sie wkurzyć.... tez bym się oburzył jakby mi ktoś fotki skradł

A ta Asia mysli że to ty jesteś :O:O

Czy napisales do kogos w TP? Zanim rzucasz takie slowa wypadaloby to zrobic?
    Skad ktos ma wiedziec czyje zwierze jest na zdjeciu? IMO wystarczyloby zebys dal znac, ze to Twoje zwierze i nie zyczysz sobie, by te zdjecia byly na tym serwerze.

z tego co wiem to nie rozsyłał tych fotek po necie, a tam gdzie sam je umieścił wyraźnie stało czarno na białym, że to jego zwierzak, więc powinni byli zapytać.

Uprawnienia umieszczania postów