Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 66

Wątek: SANDAL!!! BRAK POSZANAOWANIA!!! PLAGIAT!!!

Re: SANDAL!!! BRAK POSZANAOWANIA!!! PLAGIAT!!!

Niech ktoś to zamknie, sprawa została wyjasniona, MuDvAyne tylko ją niepotrzebnie rozgrzebuje

moze i rozgrzebuje ale nie moge patrzec jak on teraz pisze ze nic nie ma do ludzi TP i innych jak gnoil wszystkoch rowno ....ale ok koniec tematu zamknieta sprawa

Ale mnie wnerwiasz czlowieku! KOGO GNOILEM????? Nie przeczytales o co chodzi??? JA PSIALEM ZE PORTAL EJST ZLODZIEJSKI (za co juz przeprosilem bo sie mylilem) BO NA FOTCE BYLO ICH "LOGO"! I GADALEM NA TEGO KOLESZKE, CO SIE WYPARL i CO GO PORTAL POTEM POGONIL ZA TO!

NIKOGO NIE OBRAZALEM!!!!! CO TY GADASZ!!!! Sparwa zostala zalatwiona miedzy mna , TP i tym M...costam.. i o co Ci chodzi! Ja nic nie mam do uzytkownikow TP i TCP i nigdy nic nie mialem!

MOWIAC PORTAL NIE MIALEM NA MSYLI UZYTKOWNIKOW BO ONI BOGU DUCHA WINNY, PO CO ROBISZ CHORE LOTY? PZRECIEZ WIESZ O CO CHODZILO....

klo85
    Guest

behehehehehehehehehehehehehe i hehehehe phi weś podaj do sądu tego dzieciaka co ci fotki walną na tp behehehe jezu behehe ale problem o kurw...

oj bys sie zdziwil jakbym ci powiedzial ze pewien terarysta juz dzieciaka podal do sądu za używanie fotek bez zgody... hahahahaha

Podac sobie mogl , tylko ze policja sie z tego smieje

klo85
    Guest

chyba nie tylko policja widły z igły :P

Tak troche na usprawiedliwienie PMajdana- to strasznie boli, jak siedzisz nad projektem, cieszysz sie z tego, a potem przychodzi jakis lamer i robi wrecz copypaste, a na uwage, ze zerznal, mowi Ci "sp.."

Wzgledem zdjec jest to pewne wyolbrzymienie, ale ot, gralo mi w duszy.

PMajdan niczym terminator bez opamietania zwieksza liczbe swych postow, caly czas pisze to samo i placze o jakies zjecia jakbu mu nogi obcieli, o co tu tyle krzyku ?? Aha i co w tym niemozliwego ze koles mogl wstawic zdjecia z jego kompa ?? geezzzzz

Uprawnienia umieszczania postów