Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: WIELKI!!serwis o eublepharis macularius!!!!!

Re: WIELKI!!serwis o eublepharis macularius!!!!!

Mantid podaj adres swojej strony www

Mi nie chodzi o to ale tak naprawdę nie wiesz jaka jest moja wiedza!! Słuchaj moim zdaniem bezsensu jest dawać wszystko do opisów! Bo po co wtedy forum, chat!! No po co? Po to aby przerabiać to jeszcze raz? A jeżeli uważasz że moja wiedza jest powierzchowna i ma mały zakres to możemy się spotkać i to sprawdzisz dla mnie nie ma problemu! Nie mówię że wiem wszystko bo jeszcze nie dokończyłem genetyki ale spoko myślę że reszcie sprostam i podyskutujemy !!Jeżeli chodzi o błędy ortograficzne to nie zawsze jest czas żeby wrzucić wypowiedź do worda !!A niestety po wybuchu Czarnobylu dysortografów multum ja jestem jednym z nich! Jeżeli chodzi o grafikę strony to właśnie o taką mi chodziło moim zdaniem przejrzysta na wylot łatwa, skromna i tak ma być bo strona nie jest po to aby cieszyć oko(oczywiście trochę musi) tylko po to aby wynoszono z niej wiedze i szerzono hodowle e.macularius. Widzieliście strony wielki hodowli e.macularius?:] oczywiście one nie były moim wzorcem bo są o wiele gorsze ale ja porostu stawiam na wiedze i powiem ostatnie słowa : W opisach jest zawarta wiedza podstawowa jeżeli ktoś chce się dowiedzieć czegoś więcej szczegóły zapraszam na forum!! Z tego miejsca również przepraszam mantida za uniosłoś " sory mantid" nie przywykłem do kłótni zły dzień miałem! Myślę że wszystko już napisałem! Zapraszam www.gekon.lamparci.prv.pl

a jeżeli chodzi o stronę mantida to niema w niej nic nadzwyczajnego i nie widzę ani jednej rzeczy w której moja byłaby gorsza:/ mantid ta strona to: Jeden wielki baner !!

QBEUSZ
    Guest

ja stoje ze grejfrutem koles sie zna, wprowadzil mnie do swiata gekonow lamparcich i niezle na tym wyszlem szczerze nie wielu jest takich ziomkow polowa z was wlasnie zaraz sapie jak sie o cos glupiego pyta, a ja zadawalem mu najglubsze pytania jakie mogly mi przyjsc go glowy tylko po to zeby lepiej opiekowac sie gekiem(pamietam jak raz sie zapytalem na forum to szanowny pan co na forum zadzi objechal mnie jak psa POZDRAWIAM przy okazji). nadalaj jak mam problem to sie go pytam i gek swietnie sie czuje. troche mnie to wkurza ze ludzie gadaja, a nic o kims nie wiedza no ale coz zycie :/ pozdro

obaj macie tę, jak Wy to nazywacie, dysortografię, to pewnie sie dobrze rozumiecie...

Pomijając kwestie merytoryczne (nie jesteś raczej kompetentną osobą by to oceniać), starałem się dopracować tę stronę pod względem językowym. To, co Ty popełniłeś jest brutalnym, prymitywnym gwałtem na polszczyźnie. Po raz kolejny wspomnę tutaj o szacunku dla potencjalnych gości strony... swoim jezykiem pokazujesz ze generalnie masz ich głęboko gdzieś.

Co do wyglądu strony, w przeciwieństwie do Ciebie nie bede się wypowiadał, wiadomo bowiem, że o gustach i kolorach się nie dyskutuje...

Błedy merytoryczn pozwolę sobie wytknąc Ci w odrębnym poście.

QBEUSZ
    Guest

boze jakie to smutne. wogole o co sie tu rozchodzi kogo to obchodzi czy ktos ma ta dysortografie czy pisze ą, ę, ż itd chyba kazdy wie i tak o co chodzi. grejfrut musimy wszystkich przeprosic i sie poprawic bo nasze zachowanie jest niedopuszczalne PRZEPRASZAMY WSZYSTKICH URAZONYCH IDEALOW > pozdro [ludzie wiecej dystansu]

Powiem tyle mantid niechce mi sie gadać o dysortografi bo mam z tego powodu dość kłopotów w życiu po drugie ty pilnuj swojej strony ja będe pilnował swojej , a wypowiedź o twojej stronie była do Arrow-a bo on poruszył tą kwestię!!!A jak ty sie czepiasz to i ja!!Pozdrawiam i zaliczam temat do zamkniętych!

Boże, jakie to smutne, kompletny upadek. W takich momentach, naprawde doceniam to, że urodziłem się i wychowałem w kulturze słowa pisanego, a nie w dobie piktogramów. Skoro nie radzicie sobie z pisaniem (a co gorsza nie czujecie potrzeby wyjścia z półanalfabetyzmu) może lepiej opracujcie obrazkowy poradnik obsługi gekonów...

Uprawnienia umieszczania postów