-
Re: WIELKI!!serwis o eublepharis macularius!!!!!
Mi nie chodzi o to ale tak naprawdę nie wiesz jaka jest moja wiedza!! Słuchaj moim zdaniem bezsensu jest dawać wszystko do opisów! Bo po co wtedy forum, chat!! No po co? Po to aby przerabiać to jeszcze raz? A jeżeli uważasz że moja wiedza jest powierzchowna i ma mały zakres to możemy się spotkać i to sprawdzisz dla mnie nie ma problemu! Nie mówię że wiem wszystko bo jeszcze nie dokończyłem genetyki ale spoko myślę że reszcie sprostam i podyskutujemy !!Jeżeli chodzi o błędy ortograficzne to nie zawsze jest czas żeby wrzucić wypowiedź do worda !!A niestety po wybuchu Czarnobylu dysortografów multum ja jestem jednym z nich! Jeżeli chodzi o grafikę strony to właśnie o taką mi chodziło moim zdaniem przejrzysta na wylot łatwa, skromna i tak ma być bo strona nie jest po to aby cieszyć oko(oczywiście trochę musi) tylko po to aby wynoszono z niej wiedze i szerzono hodowle e.macularius. Widzieliście strony wielki hodowli e.macularius?:] oczywiście one nie były moim wzorcem bo są o wiele gorsze ale ja porostu stawiam na wiedze i powiem ostatnie słowa : W opisach jest zawarta wiedza podstawowa jeżeli ktoś chce się dowiedzieć czegoś więcej szczegóły zapraszam na forum!! Z tego miejsca również przepraszam mantida za uniosłoś " sory mantid" nie przywykłem do kłótni zły dzień miałem! Myślę że wszystko już napisałem! Zapraszam www.gekon.lamparci.prv.pl
Uprawnienia umieszczania postów