-
Re: WIELKI!!serwis o eublepharis macularius!!!!!
hehe dobry pomysł
ale powiedz mi czy to coś zmieni że będe ładnie pisał (bez błędów) jak widzisz każdy jak chce to umie. naprawdę przepraszam wszystkich :]którzy są obużeni moim zachowaniem ale świat nie jest idealny tak jak każdy z nas i trzeba to uszanować, ludzie mają różne podejście do życia i to sprawia że ten świat nie jest szary i jeśli komuś to przeszkadza mnie to nie interesuje. pozdro
ps. skończmy tę beznadziejną dyskusję bo nie ma ona najmniejszego sensu
-
Doceniam Twoją prace . stronka jest cool.
-
Mantid ta obrazkowa instrukcja gekona to chyba dla ciebie co?? Nie porównuj ludzi do siebie. A skąd ty możesz wiedzieć co ja robię w kierunku mojej dysortografi? co? Jesteś porostu żałosny masz 26 lat a piszesz jakbyś był 13 letnim szczeniakiem , który musi koniecznie komuś dogryźć!! Ja z tobą już nie dyskutuje bo jesteś zaniską warstwą społeczną z ,która dyskutować nie idzie więc skończ swoje wywody i daj spokój!! Pozdrawiam nara
PS: jerry dzięki
-
-
I tak jest o wiele lepiej - absolutnie sie z Tobą zgadzam, kazdy ma swoje podejście do zycia, z tym, że trzeba brac od uwagę to, że nie jesteśmy na tym świecie sami...
-
Cos słabo tej swojej pilnujesz... Ja tylko wyraziłem moją opinię na temat Twojej strony, chyba o to chodziło Ci kiedy umieszczałeś ten post - o opinie innych. I nie widze powodu, abym miał tutaj pisac peany na czesć Twoich marnych wypocin...
-
kuzwa ludzie nie umiecie przyjac krytyki, mnie takie cos wkurza, ktos pisze komus jest to i to do poprawienia, a on z ryjem na niego ze ty masz gorzej, nie szlo napisac ok dzieki, poprawie to, nie zauwazylem wczesniej i finito. Heheh a moze ta cala awantura to taka reklama :P przynajmniej ja obie strony sobie obejrzalem 
-
dokładnie
ja nie jestem sam i ty również :] i trzeba szanować to co ktoś robi, jak i po co, to jest jego sprawa i niech sobie każdy robi to co mu się podoba
pozdro 4 all
-
Mi sie ten serwis podoba i uważam, że to był dobry pomysł stworzenie takiego serwisu. 
Uprawnienia umieszczania postów