Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Tanio !!!!!!!!!!! A.versicolor

Mieszany widok

Jacek15
    Guest

Tanio !!!!!!!!!!! A.versicolor

SPRZEDAM Tanio A.versicolor 30zł gg 5902844 :-) (odpowiadam tylko za PKP!!!!!!!!)

psg2500_lukasz
    Guest

Re: Tanio !!!!!!!!!!! A.versicolor

dzieciak to oszust uważajcie! Chciałem kupić, ale nie pozwolił zadzwonić, nie podał imienia i nazwiska, podal tylk osam numer konto, najpierw obicał wysłać, później że zapomniał później zmienił zdanie itp.
    ODRADZAM

pewnie zaraz mnie zjedzie, ale chce Was ostrzec bo taka jest prawda

Tomek_Nie
    Guest

wogule to samo sformulowanie oferty jest perfidnie falszywe ,,odpowiadam tylko za PKP!!!!!!!!" to az odrzuca od sprzedawcy

psg2500_lukasz
    Guest

Jacek15 ma 12 lat i sam rozmnożył A.versicolor!! Takich terrarystów trzeba więcej!
    Jak się zapytałem o czas i samą inkubację kokonu rozłączył się! Zresztą przy każdym takim pytaniu wychodził z gg.....

Jacekin
    Guest

TAK myślałem ,że to oszust.

przemek_lewy
    Guest

no ej juz sama oferta versi za 30 zl jest podejrzana
    no chyba ze by sprzedawal nimfy to co innego
    wogole tu spro ofert smierdzi walkiem trzeba uwazac bo kolesie pajaki L7 sprzedaja np jako L9 sa sciemy!!!!!!!!!!!!!

Kross
    Guest

anosz, smutne ale prawdziwe

Jacek15
    Guest

kto tu jest oszustem najpierw chciałeś pająki a potem zapłacic ale ja sie nie zgodziłem potem ty mnie zaskoczyłeś muwiąc że najpierw pająki potem sie wkużyłeś i zaczołeś mnie straszyć że samochody lubią szybko jeżdzić i żebym se zamuwił pobyt w szpitalu ty padalcu !!!!!!!!!!!!!! co może tak nie było ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jacek15
    Guest

a i tylko dlatego że nie dałem mu zadzwonić zaczął przeklinać i mnie straszyć

Kross
    Guest

Sory ale chyba sie pomyliles, nigdy z Toba nie kontaktowalem sie w sprawie pajakow (nie wiem wogole kto Ty jestes czlowieku), tym bardziej nie straszylem nikogo. Wycofaj posta bo mi psujesz opinie na TCP. Chyba nie do tej osoby doczepiles dzrzewko. Prosze o sprostowanie. Pozdrawiam Kross.

Uprawnienia umieszczania postów