Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: wielki update strony z tabela rozmiarow

Mieszany widok

wielki update strony z tabela rozmiarow

hello
    wreszcie sie wzialem i na stronce www.free.boo.pl (niedlugo mam nadzieje na lepszy adres) zrobilem porzadniejszy wyglad (zielono troszke ), dodalem galerie (jeszcze dojda zdjecia) i filmy (tez dojda).
    linkow na razie nie ma, ale zgadnijcie..? dojda!

zapraszam (do klikania w banerek allegro

Re: wielki update strony z tabela rozmiarow

Ladnie tam teraz
    Mam jedna uwage, moznaby wylinki jednego pajaka posegregowac, bo np. w przypadku G.rosea wyglada to tak:

11 4,8 cm 12,5 cm relik
    L4 1,7 cm 3,4 cm tomash_k
    11-12 4,5 cm 10 cm kak
    3 1,3 cm 2,8 cm tomash_k
    9 5 cm 10 cm PyRyLy
    2 1,2 cm 2,5 cm tomash_k
    1 0,8 cm 1,7 cm tomash_k

Od gory wylinki: 1, 2, 9, 3, 11, 4, 11. Troszke zagmatwane.
    Poza tym fajno, nawet ci na banner Allegro kliknalem ;D

Aha, jeszcze bym zmienil <Title> strony.

zrobilem to specjalnie - najnowsze wpisy są na górze. a żeby posortować, wystarczy kliknąć na "wylinka". tylko nie poradziłem sobie jeszcze z problemem, że wylinka 10, 11, 12.. jest obok 1 :/

W takim razie wylinke 1 podpisuj 01 i po problemie.

wiem, ale to ludzie wpisuja i musialbym co chwila poprawiac, ale poszukam innej metody na rozwiazanie.

niezle to zrobiles.duzo osob sie pyta po ktorej wylince jeste pajak.
    pomyslowe

Ja tez ten pomysl popieram fajna stronka

Może to ci pomoze:

Ciekawszymi funkcjami są natsort(array tablica) i natcasesort(array tablica). Sortują one elementy tekstowe w sposób, w jaki robiłby to człowiek starając się zachować naturalną kolejność elementów. Dla przykładu, sortując w standardowy sposób (za pomocą wcześniejszych funkcji) nazwy plików oznaczonych kolejnymi numerami np. „obrazek1.gif, obrazek2.gif ... obrazek10.gif, obrazek12.gif” otrzymamy kolejność zgodną co prawda z rosnącymi kodami ASCII, tj. „obrazek1.gif, obrazek10.gif, obrazek12.gif, obrazek2.gif”, ale jak widać dla człowieka taka kolejność będzie znacznie odbiegała od naturalnej. Przy użyciu tych funkcji otrzymamy jednak kolejność zgodną z naszą intuicją, tj. „1, 2, 10, 12”. Funkcja natcasesort() różni się jedynie tym, że nie odróżnia dużych i małych znaków (case insensitive).

Co więcej istnieją funkcje, które pozwalają nam dokładnie zdefiniować kryterium czy sposób sortowania: usort(array, function), uasort(array, function), uksort(array, function). Jako drugi parametr przyjmują one nazwę napisanej przez nas funkcji porównującej dwa elementy tablicy.

Uprawnienia umieszczania postów