Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: ....::::Avicularia minatrix dorosła samica po 12wyl::::....

Mieszany widok

Tony_666
    Guest

....::::Avicularia minatrix dorosła samica po 12wyl::::....

W związku z nieuczciwością addera sprzedam nadal dorosłą samiczkę gatunku Avicularia minatrix jest po 12 wylince,cena wynosi 235zł.

Zainteresowanych zapraszam na gg.5163091 lub email; Tony_666@interia.pl

Tony_666
    Guest

Re: ....::::Avicularia minatrix dorosła samica po 12wyl::::....

Co do nieuczciwości addera odsyłam was do działu Giełda tam jest wszystko wyjaśnione.

Gryfel
    Guest

jakas wymiana cie interesuje (moze rekąpesata ze przeslales mi kiedys geniculate a nie cristate ale to tak nawiasem mowiac )

Gryfel
    Guest

jak cos to doplace oczywiscie ale by jakos dogadac sie co do ceny

Tony_666
    Guest

Możliwe że tak się też mogło stać,kupiłem te pająki od gościa który je wówczas rozmnożył,a miał troche jeszcze gatunków ptaszników na sprzedaż,więc mogły mu sie pomylić klisze i zamiast cristaty dał mi geniculatę bo mógł sie im nieprzygladac tez co jest dokładnie w środku kliszy,zwłaszcza że te pająki jak są bardzo małe nie są niemal do odróżnienia.Przepraszam ze względu na zaistniała sytuację.

Napisz po której wylince jest ta geniculata,oraz ile zamierzasz daopłacić wzamian za tą Avicularię przy wymianie na tego twojego pająka.

Gryfel
    Guest

nie nie ja dal bym jakies inne pajaczki mogl bym tez gdyz gnie ta sprzedalem do zaoferowania mam :chromaltopelme c L7 samica ,smithi L7 ,cambrigei L9-10 samica ,c.fasciatum L7 raczej samica ,emila L5 , jak cos to za niedlugo bede mial kilka agam brodatych wykluja mi sie a co do tej geni ze ja dostalem nie szkodzi nie przejolem sie za bardzo ale byla to niespodzianka

Tony_666
    Guest

Dzieki za propozycję,ale nie interesuje mnie zabardzo wymiana,jeśli oczekujesz jakiejś rekompensaty za tą pomyłke odezwij się do mnie na gg.

Uprawnienia umieszczania postów