Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: www.terrarystyke.er.pl - super stronka

www.terrarystyke.er.pl - super stronka

super stronka poświęcona w całości terrarystyce, dołącz do grona miłośników tej dziedziny, u nas dowiesz się czego chcesz... dostaniesz odpowiedizeć na dręczące cię pytanie oraz pomoc jeśli chodzi o założenie, i prowadzenie własnej hodowlii... polecamy serdecznie

Re: www.terrarystyke.er.pl - super stronka

Hmmm a ja mam takie pytanie czy serwer terrarium.com.pl słuzy jako obiekt gdzie można zamieszczać reklamy ?? bo mnie to jush denerwuje tworzycie te swoje pseudoportale i reklamujecie je TU !! zadbajcie sami o to żeby ktoś tam do was zaglądał i postarajcie sie o to żeby było co tam ogladac wogule...

A tak wogule jakos mi ten link z tematu niedziałą a chciałem tam luknąc jaka to super stronka :]

Witamy w er.pl !

Er.pl uruchomiło obsługę aliasów z kropką!
    Er.pl to serwis przeznaczony głównie dla webmasterów dzięki czemu w łatwy i przedewszystkim darmowy sposób zdobędziesz alias pod swoją stronę www. Zakładając własne WWW musisz liczyć się z małoatrakcyjnym adresem typu: http://www.nazwa_serwera/serwer/twoja_nazwa, dziś możesz
    to zmienić zakładając krótką i łatwą do zapamiętania domene www.nazwa.er.pl

Rejestracja jest całkowicie darmowa. Nie musisz wydawać pieniędzy na domene, u nas dostaniesz to za darmo. Rejestracja zajmuje około 2 minut, dzięki czemu w łatwy i szybki sposób Twoja strona zdobędzie nowy, oryginalny i ładny adres.

Hehehe

MataManX
    Guest

Heh w polsce są 3 portale terrarystyczne które się rozwijają reszta jest własciwie cieniem któr wcześniej czy później upadnie

Z czystej ciekawości który jest ten trzeci ?? tcp , tp i ... ?

MataManX
    Guest

www.terrarysta.com.pl trzyma poziom chociaz strona jest młodsza od reszty to jest naprawdę dobra

dr Robert
    Guest

Nie wiem czy to eleganckie aby chwalili stronę moderatorzy . Może czytelnicy...

MataManX
    Guest

Jeszcze żaden z czytelników nie nażekał Jesli ma pan jakieś zastrzeżenia lub uwagi chętnie je przyjmiemy i w miarę możliwości wprowadzimy w życie

nr. 1 www.terrerium.com.pl << wszystko mi tu sie podoba
    nr. 2 www.terrarystyka.com.pl << jedynie galeria i forum bo lubie PhPBB2

i..... niestaty to tyle :F

....a ja myślę, że to fajnie jak powstaje nowa strona terrarystyczna. Cenne są wszystkie dobre rady dotyczące hodowli, czy to z www.terrarium, terrarystyki czy też terrarysty.
    Pozdrawiam

P.s Uważam, że powinna istnieć współpraca między tymi stronami, a nie .... no właśnie

Uprawnienia umieszczania postów