Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: arachnea.pl - kradzież zdjęć

Paweł Wielądek
    Guest

arachnea.pl - kradzież zdjęć

na stronie www.arachnea.pl zamieszczone są zdjęcia, wykorzystane tam bez zgody właścicieli praw autorskich
    ale tego było mało - co gorsza serwis ten 'przejął' prawa autorskie, umieszczając na każdym zdjęciu swoje logo!!

jak do tej pory swoje zdjęcia znalazło tam dwóch znajomych, jednak sprawdzcie i Wy, może i wasze prace tam zagrabiono - oby nie

od razu uprzedzę błędne domysły i powiem że nie mam żadnej urazy osobistej do autora - nawet go nie znam
    zawsze będę piętnował kradzież dóbr osobistych, bo niczym innym to nie jest

Re: arachnea.pl - kradzież zdjęć

Ja piernicze ty jesteś jakiś niedorozwinięty zrobiłeś z tego taką afere że szkoda gadać i ty masz 27 lat hahahaha chyba 7 Ja na miejscu Juraviela kazałbym ci na kolanach przepraszać a jak nie to ...

chłopie bój sie boga...

Na ilu jeszcze działach zamierzasz umieścić ten post..?

Paweł Wielądek
    Guest

Ja piernicze ty jesteś jakiś niedorozwinięty zrobiłeś z tego taką afere że szkoda gadać i ty masz 27 lat hahahaha chyba 7 Ja na miejscu Juraviela kazałbym ci na kolanach przepraszać a jak nie to ...
    uważaj chłopcze co i do kogo mówisz... nie życzę sobie abyś w ten sposób się do mnie zwracał, wódki nie piliśmy

a jeśli chciałbyś mi coś jeszcze kazać albo może zdecydował się pokazać co miałeś na myśli na końcu tej wypowiedzi, to chętnie się umówię, bo nie lubię słów nie popartych czynami....

Bardzo dobrze Pawle że ujawniłeś tę sprawę.

Kradzież zdjęć, opisów, sprzedaż skanowanych książek itp działają na mnie jak czerwona płachta na byka.
    Podobna, choć o wiele poważniejsza sprawa: http://www.terrarystyka.com.pl/forum...ic.php?t=14238
    Szczęśliwie Allegro zareagowało bardzo szybko, a i samo wydawnictwo Egros zajęło się tą sprawą.

witam,

sprawa ze zdjeciami jest taka, ze strona nie ma szans sprawdzic zrodla tych zdjec, skoro nadsyla je jakas osoby to czemu jej nie ufac ..., wiec strona Juraviela nie ma nic wspolnego z ta kradzierza a raczej osoba, ktora nadeslala zdjecia

Widzisz Pawel nie tylko ja mam takie zdanie a twórce arachnea znam osobiście i mniej więcej znam sprawe i on nie ukradł żadnych zdjęć a ty robisz wielką afere piszesz posty w większości działów szkoda że nie napisałeś na wszystkich działach forum miałbym z ciebie jescze większy polew a z Tobą sie nie spotkam chyba że z kolegami (za duża różnica wieku )

tak jak powiedział arrow jesli ktoś wysyła do Juraviela fotki to on raczej nie moze sprawdzic kto je zrobił..... mam pytanie czemu nie załątwiłeś tego z juravielem skoro zauważyyłews ze jest taki problem tylko robisz afere?

z kolegami buahahahha ja nie moge, to jest wlasnie zalosne sam sie nie spotkam ale z kolegami tak to dopiero jest polewa!!

Uprawnienia umieszczania postów