Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: +++PTASZNIKI-30 gatunków, UNIKATY+++

seba
    Guest

+++PTASZNIKI-30 gatunków, UNIKATY+++

minax L2 50zł NOWOŚĆ!!! NAJTANIEJ NA RYNKU!!!
    Haplopelma longipedum L1 25zł

Hysterocrates gigas L3 30zł

Hysterocrates hercules L2 15zł, L3 20zł

Holothele incei L2 45zł NOWOŚĆ!!! Nieduży, pająk z Ameryki Środkowej. Ubarwiony pasiasto w kolorach szarym, beżowym i czarnym. Karapaks mieniący złoty. Polecam!!!

Lasiodora parachybana L4 20zł, L5 25zł NOWOŚĆ W OFERCIE!!!

Lyrognathus robustus L7 50zł

Nhandu chromatus L1 10zł NOWOŚĆ TANIOŚĆ!!!

Nhandu colloratovillosus L6 35zł,

Paraphysa (Euathlus) pulcherrimaklaasi L3 45zł, L4 50zł SUPER!!! (czarnogranatowy pająk z pomarańczowymi, jaskrawymi przecinkami na kolanach, bardzo atrakcyjny i unikatowy)

Sp Jawa L3 30zł SUPER CIEKAWOSTKA , PAJĄKI ROSNĄ CENY NIE!!!( pająk pochodzący z Jawy, nie oznaczony, ciemnobrązowy, buduje gniazda

Teraphosa blondi L4 90zł

Trixopelma pruriens L4 35zł było 45zł

PTASZNIKI NADRZEWNE:

Avicularia urticans L1/L2 35zł

Poeciloteria ornata L4 50zł

Poeciloteria regalis L2 35zł, L6/L7 55zł

Poeciloteria fasciata L3 45zł, L4 50zł

Psalmopoeus cambridgei L4 25zł

Psalmopoeus irminia L3/L4 i L4 40zł

Stromatopelma calceatum L2 15zł PAJĄKI ROSNĄ CENY NIE!!!

SKORPIONY:

Hadogenes paucidens samice nie dorosłe 85-100zł NOWOŚĆ!!! UNIKAT!!! Piękny, olbrzymi skorpion z Afryki. Dorasta do 25cm długości. Czarny o silnym ciemnozielonym połysku. Wyjątkowo słabo jadowity! Polecam

WARUNKI SPRZEDAŻY:

Wysyłam pająki pocztą, PKS lub PKP TYLKO PO WPŁACIE Z GÓRY NA KONTO. Koszt standardowej wysyłki pocztą to 6zł, PKS 10zł, PKP 25zł. Możliwe także spotkanie w Krakowie po uprzednim ustaleniu terminu i miejsca.
    NIE ODPOWIADAM NA SMS!!! W TEN SPOSÓB MOZNA TYLKO ZŁOŻYĆ PEŁNE ZAMÓWIENIE PODAJĄC DANE I ZAMAWIANE PAJAKI. Ja odsyłam numer konta, na które należy przelać lub wpłacić pieniądze.
    NA GG ROZMAWIAM TYLKO O SPRAWACH ZWIAZANYCH ZE SPRZEDAŻĄ, EWENTUALNIE MOGĘ UDZIELIĆ KRÓTKICH, LAKONICZNYCH PORAD. NIE JESTEM ENCYKLOPEDIA, KĄCIKIEM GAWĘDZIERZA, RUBRYKĄ PORAD CIOCI GOSI :-).
    Można się także kontaktować przez mail lub telefonicznie.

W SPRZEDAŻY POSIADAM TYLKO I TYLKO WYMIENIONE POZYCJE!!!
    O AKTUALIZACJI OFERTY INFORMUJMĘ NAGŁÓWKIEM!!!

Mam nadzieję że te wskazówki usprawnia obsługę terrarystów i oszczędza wszystkim niepotrzebnych wrażeń :-).

NOWOŚĆ: Przyjmuję indywidualne zamówienia na konkretne pozycje nie występujące na liście ( rzadkie, drogie lub duże okazy). Czas realizacji w miarę dostępności do około 4 tygodni. Szczegóły TYLKO TELEFONICZNIE (NIE SMS).

Mój kontakt: tel: 505 185 941
    e-mail: sebaspiders@wp.pl
    gg: 2863458 codziennie między 20-21

Kozi_TomekG
    Guest

Re: +++PTASZNIKI-30 gatunków, UNIKATY+++

Chyba dzisiaj zrobie ogloszenie i podam dla porownania swoje ceny.Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów