-
www.arachnea.pl
Zapraszamy (bo nie tylko ja) na nowy, szybko rozrastający sie serwis wyłącznie na temat pająków. Co pare dni dochodzą nowe opisy, jest galeria, czat, forum... Zapraszam www.arachnea.pl
-
Re: www.arachnea.pl
nom, ja tez zapraszam!!!
Juz niedlugo znajda sie tam owoce mojej ciezkiej pracy...
hehe 
-
Hmm stronka super...moze i jakos wloze swoj wklad do rozwoju tego serwisu
-
dolacze sie do reszty.
POLECAM
-
ooooo w morde jesnym słowem suppppppper
-
Stronka ciekawa mozna znalezc ciekawostki tylko szkoda ze zamieszczacie takze "nie swoje fotki" tak mi sie wydaje, a po 2 kopiujecie opisy myslalem ze przeczytam cos nowego o versicolor a tu zkopiowany z TCP i do tego nie napisane ze to z naszego portalu :-) nie wiem byc moze ze dostales zgode ale mi sie wydaje ze ten opis awikularia zrobila wlasnie dla tego portalu :-)
to takie moje skromne opinie.
a ogolnie TRZYMACJIE TAK DALEJ bo portalik robi sie spoko.
-
stary
hehe wszystkie opisyy zostały nadesłane nam przez gościu którzy pisali je tutaj,jak nie wierzysz prosze sie zapytać i zaznaczam, ZADEN OPIS, ZADNE ZDJECIE, nie jest kopiowane po uprzednim zapytaniu autora,a inna sprawa to wszystko wpływa do nas od autorów.
-
dokladnie, sam jeszcze rozmawialem z Awikularia o te opisy ;]
-
aha nie to gitara
tylko szkoda ze jest taki sam jak na TCP bo go juz maglowalem z 10 razy :]. A co do zdjec to po prostu wydawalo mi sie ze widzialem gdzies fotki kilku avicularii, ale byly po prostu podobne :-)
-
ok wiec opis versi zostanie zmieniony.
Uprawnienia umieszczania postów