Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: nadrzewne.com FORUM

Re: nadrzewne.com FORUM

zadnej konkurencji ;-) to dla poczatkujaccych glownie zeby tu tyle nie obrywali. Wiem ze to i tak nierealne. Moim zdaniem nawigacja jest prosta i dobra nie bede nic zmienial. Bo nigdy wszystkim nie podpasuje.

Pzdr.

chrzanu
    Guest

nawigacja moze i dobra, ale rozmiary lipne, menu troche za małe, zdjęcia ptaszników z prawej troche za duże. raczej bym to zamienił odrotnie. no ale jak chcesz, to twoja strona, ja poprostu mówie jak byłoby lepiej wg mnie

tak zmienie to tak jak Ty mowisz i ktos inny powie ze wolal jak dawniej ;] wiesz i tak wkolko, Dostawalem i opinie ludzi ktorym sie podobala nawigacja Niestety reszta bedzie musiala sie podporzadkowac :-] To nie latwe zadanie robienie layoutu, chyba ze macie jakis ciekawy na oddanie to chetnie przyjme.

Pozdrawiam..

chrzanu
    Guest

ja mówiłem i powarzam. Nie mówie żeybś zmieniał tylko to jest moja opinia, i jezeli byś zmieniał to na te rzeczy warto zwrócić uwage. Nawigacja w miare, tylko rzmiary za małe. Jak mówiłem to twoja strona i nie musisz nas słuchac i coś zmieniac, ale ja wyrażam tlko swoją opinie.

spoko i dziekuje wszystkich za opinie :-)

chrzanu
    Guest

nie ma sprawy. Myśle że możemy zakończyć dyskusje o wyglądzie strony :P
    miło się rozmawiało :] nara - i tak jeszcze nie raz ziu pogadamy

Uprawnienia umieszczania postów