-
Re: nadrzewne.com FORUM
zadnej konkurencji ;-) to dla poczatkujaccych glownie zeby tu tyle nie obrywali. Wiem ze to i tak nierealne. Moim zdaniem nawigacja jest prosta i dobra nie bede nic zmienial. Bo nigdy wszystkim nie podpasuje.
Pzdr.
-
nawigacja moze i dobra, ale rozmiary lipne, menu troche za małe, zdjęcia ptaszników z prawej troche za duże. raczej bym to zamienił odrotnie. no ale jak chcesz, to twoja strona, ja poprostu mówie jak byłoby lepiej wg mnie 
-
tak zmienie to tak jak Ty mowisz i ktos inny powie ze wolal jak dawniej ;] wiesz i tak wkolko, Dostawalem i opinie ludzi ktorym sie podobala nawigacja Niestety reszta bedzie musiala sie podporzadkowac :-] To nie latwe zadanie robienie layoutu, chyba ze macie jakis ciekawy na oddanie to chetnie przyjme.
Pozdrawiam..
-
ja mówiłem i powarzam. Nie mówie żeybś zmieniał tylko to jest moja opinia, i jezeli byś zmieniał to na te rzeczy warto zwrócić uwage. Nawigacja w miare, tylko rzmiary za małe. Jak mówiłem to twoja strona i nie musisz nas słuchac i coś zmieniac, ale ja wyrażam tlko swoją opinie. 
-
spoko i dziekuje wszystkich za opinie :-)
-
nie ma sprawy. Myśle że możemy zakończyć dyskusje o wyglądzie strony :P
miło się rozmawiało :] nara - i tak jeszcze nie raz ziu pogadamy 
Uprawnienia umieszczania postów