Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: nadrzewne.com FORUM

Mieszany widok

nadrzewne.com FORUM

Witam na stronie powstalo forum - Polecam szczegolnie dzial dla poczatkujaych!!!

REJESTROWAC SIE D

chrzanu
    Guest

Re: nadrzewne.com FORUM

dzięki ziu że pozwoliłeś się nam rejestrować :]
    aha - uwaga co do strony - zrób troche widoczniejszy napis forum dyskusyjne bo go nie widziałem i musiałem szukać przez Ctrl+F ,aaa i jak dla mnie to można by index troche poprawić, bo dla mnie troche głubiący i nie wygodny, nigdy nie umiem tam znaleść czego chce :/
    ale ogólnie stronka spoko

niestety nie bede mogl teraz zmienic w indexsie. A co do linka do forum pracuje nad tym ale cos nie wychodzi ;]

chrzanu
    Guest

dlaczego nie mozesz zmienić ? w końcu to chyba ty jesteś adminem czy nie ?
    jeżeli chodzi o idnex to jest ładnie zrobiony, dokładnie, ale chodzi mi oto że menu jest za małe, (jakaś słaba jego loalizacja) a zdjecia ptaszników z prawej strony zajmują troche zadużo miejsca.

heh sporo tych forum się porobiło

Ja go nie chcialem ludzie prosili o nie a jak widac chyba lipa z tego ;] nie to nie. Poczekam jescze kilka dni i je wylacze.

chrzanu
    Guest

no raczej nie ma sensu robić forum, najwyżej potaj link do forum na tcp.
    a ze tak spytam to dlaczego już nie działa ci link w sygnaturce ? bo jeżeli chodzi o regulamin to chyba w ogóle nie wolno mieć linków, a nie tylko o przekierowania chodzi.

nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Linka nie mam bo juz mi nie potrzebny kto bedzie chcial to sobie wejdzie wklejajac adres.

chrzanu
    Guest

dobra nie wazne, nie chce mi się tłuamczyć :P ale lepiej gdyby było przeniesienie, niż kopiowac.

Samael_
    Guest

Ziu robisz konkurencje Nookowi ??Zarejestrowalem sie i nawet namalowalem jednego posta Twoj serwis czasami odwiedzam,ale tak jak przedmowcy mam zastrzezenia co do nawigacj.

Uprawnienia umieszczania postów