Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Nasze hobby jest groźniejsze niż myślałem.

Re: Nasze hobby jest groźniejsze niż myślałem.

Dobrze że nie zmienili ,że wdowy wyrywały mięso,węże świeciły na zielono,a żarówka oplatała siecią tego gościa bo niżej niż dno nie można upaść.

buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaha!!!

cyclosternum
    Guest

szkoda gadac na temat takich textów bo wspułpraca węży z pająkami to kompletna bzdura no i to wyjscie można rzec wyjscie smoka ;-p

hehe spoko tekścik nieźle się ubawiłem z tego kitu

Hehe no tak jak hodowca umiera następuje auto otwarcie wszytkich terrariów A czytaliście to nadoleo eksponacie w muzeum:P

Sungaya
    Guest

I właśnie przez takie rzeczy wiele ludzi ma bardzo złe zdanie o terrarystach, że hodują rózne takie paskudztwa, a potem to ich zagryza, a potem rozłazi się po okolicy i straszy nie tylko na haloween...

Sungaya

geckonum
    Guest

ej, a może on miał ta tarantule (B.smithii) ? bo czytałem w jednej gazecie że one najczęściej zabijają hodowców, śmiertelnie jadowite XD federowicz przy tym jest mały

Uprawnienia umieszczania postów