-
Nasze hobby jest groźniejsze niż myślałem.
-
Re: Nasze hobby jest groźniejsze niż myślałem.
to jakas sciema
pajaki wszystkie razem na martwym hoddwcy, wyrwaly kawal miesa, gekon tez bral w tym udzial no i wdowka
buehehehehehehehe
Takie grozne ze fachowcy z ogrodow zoo sie bali
paranoja
-
Napisano, że kawałki mięsa wyrywały gady, więc musiały zrobić to węże i ten krwiożerczy gekon a pająki tylko czekały na okazję. Paranoja!
-
no ale najlepsze ze gady wyrywaly mieso i dawaly pajaka zeby mogly sobie umiescic w sieci
hehe dobre, ale ludzie to maja fantazje
-
i jescze to upiorne zielone swiatlo .. zgroza [;
-
no dobra, ukąsiła go wdowa, chłop padł, a jak wyszło nagle 200 pająków, geki i węże ?? wdowa je wypuściła ?
niezła ściema i potem ludzie ufaja mediom i myslą że terraryści to kretyni którzy nie majaco do oboty tylko zajmuja się robalami niebezpiecznymi.
-
Oczywiscie ze Wdowa wypuscila, zapalila zielona zerowke i rozdzielila miecho miedzy pajeczaki a gady
-
Wdowa ma moc 
-
Myślę, że ten tekst ukazał się w gazecie typu "Pani domu" lub "Życie na gorąco", a autor nie był mocny w tłumaczeniu z oryginału na j.polski. Uważam również, że głupotą jest zamieszczanie podobnych tekstów w gazetach i na stronach net-u. Coś takiego może napisać tylko ktoś, kto nie chodził do szkoły ( lekcje biologii) a w telewizji oglądał tylko brazylijskie seriale.
-
ja pier*ole! tak mnie takie texty wku*wiają! :-/
kompletnie sie nie znają i takie GŁUPOTY wypisują!
Uprawnienia umieszczania postów