Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: pilne!!!!!!!!

Mieszany widok

pilne!!!!!!!!

zapraszam na nową strone terrarystyczna WWW.TERRARIUM.BOO.PL

chrzanu
    Guest

Re: pilne!!!!!!!!

i co w tym takiego pilnego ??

chrzanu
    Guest

aha, na stronie jest kilka litrówek. np powinno być metallica a nie metalica
    i dlaczego jest spis a versi a potem go nie wyświetla ? czytałem że coswam sięzepsułą na serwerze czy cos takiego, dlatego pisze na co musicie zwrócić uwage.

jak dla mnie to nastepna niepotrzebna porazka ;] z rodzaju boo.pl ale to takie moje skromne zdanie. Odpalam na linuxsie przegladarka Mozilla i zadna opcja nie dziala klikam i zero reakcji.

chrzanu
    Guest

o Jezuuuuuu, o Jezuuuuu Linux i do tego jeszcze Mozilla - zestaw okrutny :P
    ziu - podoba ci się Linux ??
    ja mam typowego wina którego dzisiaj reinstalkowałem i OPERE jako przeglądarke i jestem super zadowolony

ja też mam linuxa ale z przymusu i tylko tymczasowo, NIE NAWIDZĘ go:|

chrzanu
    Guest

ja też jest beznadziejny jak dla moich potrzeb, naszczęście niejestem zmuszany na LINUXA, co jak co ale teraz wyszedł Lindows czy jakośtak, czyli Linux zmieszany z Windowsem :]

www.terrarium.com.pl oraz www.terrarystyka.com.pl <<<nigdy ich nie pobijecie :P

Tak baardzo lubie ten system jest stabilny i nic sie nie kaszani :-) glowna zaleta szybko chodzi na gorszych sprzetach, moj laptop to celeron 466 z 98 ram takze tam sie on zpisuje druga to to ze nie ma wirusow. Jedyna wada dlugi czas inicjalizacji :]

Polecam dystrybucje Slackware.

Uprawnienia umieszczania postów