Ehhhh... Poprostu ręce opadają...
Nie chce się teraz za nikim powtarzać tylko sprostuje kilka spraw:

Thane, nie wiem dla czego się czepiasz? Czyżby ktoś założył to konto z zemsty? Może z zawiści? nie wiem i nie interesuje mnie to co kto myśli o Abp. Serwis powstał tylko i wyłącznie z miłości do terrarystyki, ja staram się go prowadzić czysto i bez żadnych syfów. Mamy własne fotki, własnych użytkoników na forum i nie czepiamy się nikogo innego. Jeśli się komuś nasz serwis nie podoba, to niech tam nie zagląda, ale pisanie na publicznym forum jaki to nasz serwis jest zły jest dla mnie wielką dziecinadą, ktorą juz skądś znam i z kimś mi się kojarzy...

Juraviel: napisałeś, że to ty nam postawiłeś cały serwis... <- wymyśliłeś sobie to? może chciałeś pokazać swoją wyższość... nie wiem, czesto zaskakujesz mnie swoim rozumowaniem, ale nie chce wszczynać bójki, powiem tyle, że przy moim serwisie nie pomogłeś, tylko wykazałeś sie chamstwem i prowincjonalizmem, bo znając moje hasło zacząłes brudzić na innych forach, ale nic to, nieważne. Jeśli jeszcze chciałbys cos napisac, przypomnij sobie jaką klase pokazałeś w świętochłowicach, podchodząc do nas z kumplami strasząc że dostaniemy wpie**l, gdy zaproponowalem sam na sam, zmiękłeś. Uważam, że jesteś 18-sto latkiem z umysłem 15 latka, który ma niezaspokojone chore ambicje i za wszelką cene chce być lepszy.

Prosiłbym moderatorów o zamknięcie tematu, bo znów zacznie się kłótnia...