-
Re: Webmaster od zaraz
Witam
Wymagania chyba mamy male. Chcemy aby ktoś dokonał poprawek typu autologowanie (zeby dzialalo bo nie dziala), zmiana kilku tekstow i ogolne poprawki typu dodanie zalacznikow na forum itp. itd.
A czego oczekujecie w zamian Łysek?? Mi tylko daliśmy posta a zacząl ziu i mikelos. Tak to byloby spokojnie :///
Pozdrawiam
-
heh ludzie śmieszycie mnie , a te stronki są po prostu zajebiste. Macie 3 potęgi w stronach terrarystycznych (terrarium.com.pl, terrarystyka.com.pl i terrarystyka.com.pl). To wam nie wystarczy ? Musicie mieć swój własny serwis, swoje własne opisy badziwne(które są pisane na siłe przez osoby bez braku doświadczenia) i swoje własne forum na którym pisze 5 osób ? Bez przesady... Zachowujecie się jak 2 bachory majace 5 lat które kłóca się o zabawke...
tyle ode mnie... Ale róbcie jak chcecie ...
zakładajcie strony o temacie ogólnoterraystycznym jesli taka Wasza wola...
Ja i tak tam nie będę wchodził.
-
wiesz Jery, to ze sie klocimy to ok, ale napewno na naszych forach nie pisze 5 osob tak jak to powiedziałeś,,,przynajmniej nie na moim...na Sielnta raczej też nie
i ja nie mam nic przeciwko zakladaniu stron terrarystycznych... nie rozumiem Cię :? ;/
PS. Silent sorry ale niektore rzeczy z tego co mowilem to prawda.....niestety..... sztama ?? zgoda?
-
Zrozum ze te strony są bez sensu i tak nigdy nie osiągniesz takich wyników jak te "potęgi". Odpowiedz mi szczerze na jedno pytanie W jakim celu stworzyłeś stronę terrarystyczną?
-
Witam
Nastepny ktory sie wtraca. Mialbyc koniec tematu, a opisy badziewne pisane przez poczatkujacych to moze Ty masz. Moze najpierw je przejzyj chociaz i zobacz kto je pisal a dopiero potem oceniaj. Takie badziewne, a z opisu kameleona wernera i drzewolaza zlocistego korzysta biofil (Sułek dal linki pod gatunkami), wiec mam prosbe moze lepiej sie nie udzielaj jak nawet ani jednego nie przeczytales :// A brak doswiadczenia to chyba Ty masz bo na pewno nie ja, nie Snakeman, nie Gufi, nie Wojtas501 ktory idzie na wterynarie i napisal wszystkie opisy zolwi znajdujace sie na Naszej stronie. Wez zastanow sie co Ty mowisz (osoby bez doswiadczenia heh) Daje slowo ze Wojtas501 ma 100 razy wieksze doswiadczenie od Ciebie.
Ps. KONIEC TEMATU!!
Pozdrawiam
-
Jery ma racje wy macie wiedze ksiazkowa i ja przekazujecie nowym "terrorystom" bo jesli wasze rady sa tak zajebiste jak opisy to ja wspolczuje waszym urzytkownikom.
-
Witam
Dobra zgoda. Zakonczmy ten temat bo caly czas wszyscy bedziemy sie klocic. Ziu zablokuj temat, tak bedzie najlepiej.
Pozdrawiam
-
Silent w takim razie czemu ma służyć ta strona ?
Nie będziesz lepszy od terrarium.com.pl. Tu sa najlepsze opisy, pisane przez ekspertów nie przez jeden lub kilka dni, lecz czasami sa to tygodnie a nawet miesiące.
Co do doświadczenia nie cwań się prosze bo jest to temat trudniejszy, każdy ma doswiadczenie w czymś innym, jeden w hodowaniu sraszyków, inny w hodowaniu żab.
I prosże mnie nie porównywać do innych osób, ponieważ tego nie lubię (porównywania).
-
No i z tego co widzę jesteś śmieszny biorąc opłaty za reklamy a sam chcesz mieć webmastera za friko, weź się już nie odzywaj lub pomyśl 3 razy zanim wciśniesz "Wyślij", bo się osmieszasz.
-
Wita,m
A kto Ci powiedzial ze biore oplaty?? Od kogo cos wzialem??? Gdzie masz to napisane ze pobieram oplaty?? Jakos szrek ma reklame bezinteresownie a tylko dlatego ze go lubie. Juz powstala plotka ze biore oplaty ehhh ://
Zadnych oplat nie biore, a nawet umieszczam linki do nie ktorych prywatnych stron jesli uwazam ze posiadaja ,,dobre" wiadomosci na temat zwierzat terraryjnych. Wiec skonczcie z ta oplata bo nic nigdy za reklame nie wzialem i nie biore.
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów