-
Stronka znowu rusza www.terragady.prv.pl
stronka znowu ruszyła ale narazie jest ubogo. Szukam osób chętnych do pomocy. Mam już dwie osoby. Założyłem na stronie forum i zamierzam zrobić FAQ. Pozbyłem sie plagiatu jaki mi sie zdarzył i przepraszam za niego
www.terragady.prv.pl
Wiem ze jest narazie lipna i jest wielki chaos ale moze cos da sie z niej zrobić 
Pozdrawiam
Marcin
-
Re: Stronka znowu rusza www.terragady.prv.pl
Dlaczego jak kułeczkiem sie kreci to strona zjezdza cała z obrazu?? Ale na stronie bez aliasu ( terragady.w.szu.pl ) tak sie nie dzieje. Dlaczego???
-
błędy...opisujecie BOA C a daliście fotke regiusa :/
-
Naprawde?! Dzięki zmienie to. Pewnie fotka miała taki sam nr i jakos tak wyszło. Dzięki za upomnienie.
Pozdrawiam
-
Jeżeli stronka zawiera plagiat proszę mnie poinformować!
-
powiem krotko- beznadzieja, mimo ze nie ma chyba nic zywcem skopiowanego to jak czytamlem opis constrictora to po prostu streszczenie tego z TCP- dane dokladnie te same- wielkosc terrarium, dlugosc ciala, zycia itp... w sumie to kolejny plagiat. Oprawa graficzna- lepiej nie mowic. Nastepny pseudoportal terrarystyczny nadajacy sie do smietnika.
-
No wiesz ja wszystkich zwierząt nie moge mieć więc opisów tez wpełni sam nie zrobie więc czytam rózne z różnych stron i streszczem albo wyciagam wnioski ale to już chyba nie jest plagiat pisanie tego co sie dowiedziałem.
myśle ze stronke wywale. Jest to moja pierwsza stronka więc wiecie. Szkoda ze tak odrazu wszyscy krytykują. Stronka zostanie niebawem usunięta
Uprawnienia umieszczania postów