Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: wykonam serwis internetowy hodowli (flash) cena do 1000zł

djtommi
    Guest

Re: wykonam serwis internetowy hodowli (flash) cena do 1000z

moze nie chodzi o to ze jest tani czy beznadziejny tylko poporstu tyle chce a jak wiadomo o cenach sie nie dyskutuje a przy tym wygrywa pod wzgledem konkurencji.... niestety prawa rynku

dobra idzcie gosciowi z oferty, ma racje jestescie bezczelni, zareklamujcie sie sami.

Silent_Dragon
    Guest

Re: wykonam serwis internetowy hodowli (flash) cena do 1000zł

Witam
    Nie chce sie wtrącać ale z tego co wiem to Juraviel jest dobry wiec nie zawsze ten kto jest tanszy jest gorszy. Widzialem jego stronke i portfolio i naprawde wedlug mnie sa swietne. To jest moje zdanie.
    Pozdrawiam

zadam Ci proste pytanie, nie musisz odpowiadać publicznie.
    gdybyś prowdził sklep ze zwierzetami egzotycznymi to wolałbyś żeby ludzie przychodzili je tylko oglądać czy też kupować?? Za duży image może zbytnio odciągnąć klienta, dla tego ja go popieram (i rowniez robie we flashu) tylko do pewnego stopnia.
    a propo tej firmy webdesingowej, to jaka szanująca się firma reklamuje swoje usługi w najtanszy (darmowy) sposób -na forum?
    P.S lepiej robić taniej i wiecej, a poza tym taka strona we flashu normalnie warta jest do 100 dolarów kto nie wierzy zapraszam do przejrzenia oferty naszych ''kolegów'' zza oceanu

Uprawnienia umieszczania postów