-
+++PTASZNIKI UZUPEŁNIENIA+++
WITAM PO URLOPIE!!!
PTASZNIKI NAZIEMNE, PODZIEMNE, ŻYJĄCE W GNIAZDACH:
Acanthoscuria geniculata L3 20zł
Aphonopelma stoicum L8 60zł było 80zł
Aphonopelma seemani ( Blue Costa Rica form!!!) L1 30zł
Brachypelma albopilosum L4 15zł
Brachypelma boehmei L1 25zł, L2 30zł
Brachypelma klaasi L3 40zł
Brachypelma smithi L1 25zł
Chilobrachys huahini L2 10zł
Chilocosmia? Chilobrachys? sp.”Cebu” L2 30zł SUPER!!! (nowość, nieopisany gatunek z filipińskiej wyspy CEBU, duży, ciemny o jaśniejszych nogach)
Citarishius crawschai L2 35zł
Cyrtopholis flavostriatus L2 25zł
(bardzo atrakcyjny-układ deseni jak u Aphonopelma seemani, kolor kawa z mlekiem)
!!!Ephebopus rufescens (fossor) L4 45zł (piękny pająk z Ameryki Południowej, do około ósmej wylinki tylne nogi czerwone, ciemny z czerwonymi długimi włoskami i czerwonymi obrączkami na nogach, bardzo żarłoczny)
Grammostola aureostriata L2 25zł, L3 30zł
Haplopelma albostriatum L4 45zł, L5 50zł
Haplopelma longipedum L2 30zł
Hysterocrates gigas L3 30zł
Hysterocrates hercules L1 8zł
Lasiodora parachybana L5 25zł
Paraphysa (Euathlus) pulcherrimaklaasi L5 50zł SUPER!!! (czarnogranatowy pająk z pomarańczowymi, jaskrawymi przecinkami na kolanach, bardzo atrakcyjny i unikatowy)
Sp Jawa L3 30zł SUPER CIEKAWOSTKA , PAJĄKI ROSNĄ CENY NIE!!!( pająk pochodzący z Jawy, nie oznaczony, ciemnobrązowy, buduje gniazda
Trixopelma pruriens L4 35zł
PTASZNIKI NADRZEWNE:
Stromatopelma calceatum L2 15zł
Psalmopoeus irminia L1 25zł NOWOŚĆ W OFERCIE!!!
Poecilotheria regalis L3/4 35zł, L7 /8 60zł
Poecilotheria ornata L4 50zł, L5 55zł
Poecilotheria fasciata L5 55zł,
SKORPIONY:
Hadogenes paucidens samice nie dorosłe 85-100zł NOWOŚĆ!!! UNIKAT!!! Piękny, olbrzymi skorpion z Afryki. Dorasta do 25cm długości. Czarny o silnym ciemnozielonym połysku. Wyjątkowo słabo jadowity! Polecam
Mesobuthus eupeus (Iran,rejon Elborz, 2500mnpm) 30zł –młode, dorosłe lub prawie dorosłe sztuki samce i samice. Skorpionki sa monogamiczne, siedzą w parkach, zamieszkując małe norki. Atrakcyjny wygląd. Nie duże i żółte.
WARUNKI SPRZEDAŻY:
Wysyłam pająki pocztą, PKS lub PKP TYLKO PO WPŁACIE Z GÓRY NA KONTO. Koszt standardowej wysyłki pocztą to 6zł, PKS 10zł, PKP 25zł. Możliwe także spotkanie w Krakowie po uprzednim ustaleniu terminu i miejsca.
NIE ODPOWIADAM NA SMS!!! W TEN SPOSÓB MOZNA TYLKO ZŁOŻYĆ PEŁNE ZAMÓWIENIE PODAJĄC DANE I ZAMAWIANE PAJAKI. Ja odsyłam numer konta, na które należy przelać lub wpłacić pieniądze.
NA GG ROZMAWIAM TYLKO O SPRAWACH ZWIAZANYCH ZE SPRZEDAŻĄ, EWENTUALNIE MOGĘ UDZIELIĆ KRÓTKICH, LAKONICZNYCH PORAD. NIE JESTEM ENCYKLOPEDIA, KĄCIKIEM GAWĘDZIERZA, RUBRYKĄ PORAD CIOCI GOSI :-).
Można się także kontaktować przez mail lub telefonicznie.
W SPRZEDAŻY POSIADAM TYLKO I TYLKO WYMIENIONE POZYCJE!!!
O AKTUALIZACJI OFERTY INFORMUJMĘ NAGŁÓWKIEM!!!
Mam nadzieję że te wskazówki usprawnia obsługę terrarystów i oszczędza wszystkim niepotrzebnych wrażeń :-).
NOWOŚĆ: Przyjmuję indywidualne zamówienia na konkretne pozycje nie występujące na liście ( rzadkie, drogie lub duże okazy). Czas realizacji w miarę dostępności do około 4 tygodni. Szczegóły TYLKO TELEFONICZNIE (NIE SMS).
Mój kontakt: tel: 505 185 941
e-mail: sebaspiders@wp.pl
gg: 2863458 codziennie między 20-21
Uprawnienia umieszczania postów