Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: H. Lividum - pakiet 3 sztuk

Mieszany widok

Naja
    Guest

H. Lividum - pakiet 3 sztuk

Witam!
    Do zaoferowania mam następujące pająki:

H. Lividum - 2 dorosłe samice i jedna trochę mniejsza - cena za 3 sztuki - 400 zł
    B. Smithi L8 - samiczka - 80 zł
    B. Emilia - dorosła, kopulująca parka - 300 zł

Info na maila:
    goola@poczta.onet.pl

Naja
    Guest

Re: H. Lividum - pakiet 3 sztuk

Parka emili nieaktualna...

Sculptor
    Guest

temat posta sugeruje ze sprzedawany jest pakiet 3sztuk lividum a w tresci zupelnie cos innego... temat wprowadza w blad...

Tomek_Nie
    Guest

wez czlowieku sie glupio nieczepiaj slepy ? ? to czytaj co jest w temacie ! ,, H. Lividum - 2 dorosłe samice i jedna trochę mniejsza - cena za 3 sztuki - 400 zł '' niewidac ? to sie przypatrz jeszcze raz . a niewiesz o tym ze czesto sie pisze w temacie tylko czesc oferty jako zachete ? duzo osob tak robi kazdej tej osobie sie dopisujesz? tak glupio ? daj czlowieku spokoj .

Sculptor
    Guest

No nie wiem co napisac...

Przepraszam nie tylko choc Szczegolnie autorke posta jak i wszystkich ktorych moja faktycznie jakze glupia uwaga poirytowala, nie wiem skad sie wzial moj brak zrozumienia tych slow i w nastepstwie ten post mojego autorstwa... moze z zabiegania ostatnio - pobieznego czytania i zmeczenia.

Przepraszam jeszcze raz!!! Tomek masz zupelna racje!! Przepraszam Naja!!!!

(jeszcze na forum nie walnalem takiej gafy... przykro mi Naja ze akurat u Ciebie ale to chyba potwierdza to ze jestem czlowiekiem a jako taki nie jestem wolny od popelniania bledow... teraz Wasza kwestia - tej lepszej strony naszego czlowieczenstwa - umiejetnosc przebaczania:> )

popekjr
    Guest

qrcze jaka wypowiedz normalnie az mi sie lezka zakrecila, daje ci rozgrzeszenie

Uprawnienia umieszczania postów