Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: B.emilia lub B.smith

olej
    Guest

B.emilia lub B.smith

kupię

B.emilie L1/2- 15zł za szt.
    B.smith L1/2- 15zł za szt.

zwierzeta bez papieró nie podlegaja negocjacji ceny a z papierami tylko minimalne negocjacje wchodz w grę!!

czekam na propozycję najlepiej na maila pozniej moge podac nr gg

Gacek
    Guest

Re: B.emilia lub B.smith

Życze powodzenia :P

A tak poza tym to nie ten dział

dario_terrarysta
    Guest

za tą cene to ty vagansa L5 możesz sobie kupić , ale o emili i smithim zapomnij .

waldekSS
    Guest

jak nie jak tak ja kupiłem smithi za 14zł

Lockdown
    Guest

Ja widziałem smithi L2 za 18 zł..

MrFrog
    Guest

Wpadnij do mnie na gg 2964036

Smithi 20 zł sztuka :!:

Gdanszczanka
    Guest

za 14 Zł to chyba może to byc smithi ale po którejś wylince okarze się kędziorem

Sculptor
    Guest

A ja rowniez zaprzeczę slowom hiper zdziercow handlar-terrarystow... kupilem smitasy po 15zl sztuka i to zaledwie 3 sztuki - wiec nie zaden hurt i za 16,67zl B. Boehmei - niestety tylko 2 sztuki bo juz nie bylo wiecej B.Emilie tez byly a skad to tez ladna rzecz ale nie mam interesu juz w zdradzaniu tego... w kazdym badz razie ja zycze powodzenia wszystkim cholernym POLACZKOM-ZDZIERCOM obyscie "zeszli" z otluszczenia i chciwosci... :>
    jak kogos urazilem to trudno... mozecie nie robic ze mna interesow... bo i tak bym nic nie kupil na tych zdzierczych zasadach...
    post moze nie w tym dziale ale uwazam tresc za jaknajbardziej sensowna...

olej
    Guest

ja tez widziałem b.emilie L1/2 po 15zł za sztuke a smithy L1/2 po 16zł za sztu.

gdybym nie wiedział jakie sa ceny to bym ich nie pisał!!!!!!!! a co do tego ze mozna kupic B.EMILIE ZA 14ZŁ A PO KILKU WYLINKACH OKAZE SIE KĘDZIOREM TO MOZNA TEZ KUPIC b.EMILIE ZA 30ZŁ ZA l1 I TEZ MOZE OKAZAC SIE KĘDZIOREM ;-) POZDRAWIAM

A CO DO TYCH CEN TO JUZ SIE KTOS ODEZWAŁ I SIE CHYBA Z NIM DOGADAM BO CENY NISKI!!!!!!! ;-)

Sculptor
    Guest

A gdyby ten ktos mial jeszcze B.Boehmei w atrakcyjnych cenach to daj znac bo potrzebuje jeszcze 2sztuk (ale tak swobodnie bo to nie jest jakis problem.. a wiarygodnosc sie przydaje)

Uprawnienia umieszczania postów