-
Arachnea.pl-zapraszamy!!
Arachnea .pl jest jednym z najlepszych w kraju Serwisów tematycznych.Jeśli chodzi o pająki ,myśle że nie ma sobie równych-zarówno pod względem oprawy graficznej,jak i poziomu merytorycznego.Duże doświadczenie wielu udzielających się tam na forum osób,jak i nastawienie na pomoc początkującym gwarantują że żadne pytanie nie pozostanie do odpowiedzi,a lekceważące odsyłanie do FAQ praktycznie się u nas nie zdarza.Szeroka akcja promocyjna i programy tematyczne ,zachęcające użytkowników do poszerzania swoich doświadczeń i wymiany ich z innymi osobami(Program Mecenat,Program Kędziorek,dział o rozpoznawaniu płci i inne...),sprawiają że każdy czuje się u nas dobrze.
Zachęcam do korzystania i odwiedzania Naszego Serwisu.
Wystarczy "kliknąć"
http://Arachnea.pl
i już
Informacje i porady dostępne również stale pod:
robi18898@interia.pl
Zapraszam wszystkich którzy cenią moją wiedzę i doświadczenie w hodowli ptaszników do rejestracji.
-
Re: Arachnea.pl-zapraszamy!!
Rzeczywiscie bardzo dobra strona.
-
no ba! i cały czas sie rozwija !
-
W opisie T. Blondi jest najprawdopodobniej blad (albo ja nie jestem na biezaco z systematyka). Mianowicie chodzi mi o "Jest jedynym przedstawicielem swojego rodzaju Theraphosa." A co z Theraphosa Apophysis??
Pozdrawiam
-
Ten opis jest stary i nie poprawiany jeszcze.Nowe opisy są w przygotowaniu
-
czemu sie nie da zajerestrować?
Jak próbuje i daje wyslij to jest taki komunikat:
<font size=3>Error Page 1.0 by nilhir</font>
-
Nie wiem,nie jestem zorientowany w tego typu temacie.Nikt dotąd nie zgłaszał problemów.Może soróbuj dać "wyslij" a potem odswież strone.A może cos z ustawieniami przeglądarki?
-
hmm nie wiem:/ ustawienia przegladarki to nie sadze bo juz na kilku-kilkunastu stronkach sie rejestrowałem i wszystko było OK. Spróbuje pozniej
-
Az troche za bardzo sie rozwija:P Za pierwszym razem, jak sie na nia wchodzi, ciezko jest wszystko ogarnac... Ale stronka na bardo wysokim poziomie
-
Uprawnienia umieszczania postów