-
Re: Terraria na zamowienie - WYSYLKA NA MOJA ODPOWIEDZIAL. foto!
2 terra 40x30x20(wysokość) otwierane prowadnicami z przodu z siatką na suficie razem z transportem(najlepiej poczta płatne przy odbiorze) ile by stało?
Poproszę o fotki gekon1@o2.pl
-
Też proszę o fotki na adres: magda_woj@interia.pl
Z góry dziękuje
-
Do wszystkich wyslane wiadomosci na e-mail
Po wiecej informacji zapraszam na dariakg@wp.pl lub na GG 5469475
Zapraszam bo wrato 
-
Zamowiłem u Łyska 6 sztuk terrariow z pełnym oświetleniem. Rozmiary 25szer30gl22wys, 20szer30wys25gl i 50szer30gl30wys. Teraria na prawde estetyczne i dosyc dobrze wykonane. Szklo nie porysowane i przejrzyste. Do tego naprawde ladne scianki gratis. Przesylka pks doszla w calosci
Niedlugo w dziale Zdjecia pojawia sie fotki. POLECAM TEGO SPRZEDAWCE!
-
Ja sie rowniez bardzo ciesze i czekam na foteczki bo z tego pospiechu nawet nie wykonalem zdjec... Ciesze sie ze wszystko doszlo w calosci
A co do jakosci to wiedzialem ze bedziesz zadowolony :P
pozdrawiam
-
Terraria na zamowienie - WYSYLKA NA MOJA ODPOWIEDZIAL. foto!
odezwij sie na gg 1764906
-
Smith juz sie kontaktowalem to Ty mnie lap pod 5469475 mam ciagle wlaczonego kompa i przy nim siedze....
-
tak??? ja od trzech tygodni cie wolam i nic. po tym jak wplacilem zaliczke miesiac temu slysze czasem, bo prawie sie nie odzywasz, ze juz jutro juz pojutrze terra wysylasz. odezwij sie wreszcie i powiedz co jest grane bo troche niepowazny czlowiek jestes...
-
Czesc Juzefie Nie moja wina ze wybierasz sobie pory na skontaktowanie sie ze mna o 1-2 w nocy.. ale jzu Ci napisalem ze skoro chciales scianke do terrarium to sie troche przedluzy bo to musi porzadnie wyschnac, a terrarium wysylam jak wszystko jest zrobione do konca i jest trwale Bo chyba niuk niew chcialby dostac scianki w czesciach.
A po drugie nie wiem czy ci pisal Rafal ale ludzie ktorzy wplacaja cala kwote maja pierwszenstwo w realizacji z tad tez Marian667 odebral pierwszy terraria.
Twoje dojdzie do Ciebie po najblizszych wolnych dniach.
Mam nadzieje ze jeszcze kilka dni cie nie zbawi...
Pozdrawiam i zycze wszystkim udanej hodowli w naszych terrariach!
-
Prosiłbym o fotki z uwzględnieniem terrariów dla ptaszników i skorpionów, najlepiej ze ściankami. docxp@op.pl
Uprawnienia umieszczania postów