-
TANIE TERRARIA ZE SZKŁA- znów u mnie!!!
Witam wszystkich a szczególnie tych którzy cały czas pytali się o terraria. Właśnie dopiero dzisiaj zeszło ostatnie wcześniej zamówione. Przy zamówieniach powyżej 3szt. proponuje upusty.
Ceny zależa od litrarzu pow. 120Litrów cena za litr 65gr
poniżej 120L cena za litr 75gr
poniżej 50litrów ceny indywidualne za sztukę przykłady:
(dł/szer/wys)
25/25/25-25/25/30-20/20/25- cena 25zł
20/20/35-25/25/35-cena 30zł,
50/25/30- cena 45zł
Prucz terrari robię wszystko ze szkła inkubatory i inne najwymyślniejsze rzeczy.
Także service u was w domu(okolice Katowic) np. przeróbka wjelkich akwari w terraria, wymiana pękniętych szyb itd.
Kontakty ze mną szukajcie w moim profilu.
GG często niewidoczny.
Pozdrawiam i zapraszam.
Ps. W załączniku przykładowe terraria.
-
Re: TANIE TERRARIA ZE SZKŁA- znów u mnie!!!
No wreszcie ktos z sensownymi cenami
!!!
Mam prosbe o jakies jeszcze zdjecia - zwlaszcza drzwiczek ich umiejscowienia....
No i pytanie podstawowe jak zakupami na odleglosc czy jest taka mozliwosc czy dopuszczasz wysylke??? jaki koszt takiej wysylki???
No szkoda ze nie mieszkasz blizej - taki ktos z doswiadczeniem w robieniu terrarii w takich kwotach ehhh szkoda...
-
no fakt u mnie tez bys sie przydal
kupilbym z 10-20 takich 25/25/30 ale co z transportem
-
To daj meila bo przez forum nie umiem przesłać fotek. O drzwiczki jakie Ci chodzi otwierane na zawiasach? Na prowadnicach 2 szybki czy 1 szybka na pojedyńczej prowadnicy. Niedawno wymyśliłem że można zaoszczędzić koszt wyśyłki wyśyłając terrarium w częściach. Bo tak koszt jest za wielki. Do tego dołączył bym płytkę z video jak to trza poskładać. Trudniejsze rzeczy były by sklejone a reszta to nic trudnego.
-
No a wtedy jeszcze upuścik. Możesz zamówić i odebrać na giełdzie w świętochłowicach lub skorzystać z tej opcji co napisałem wyżej.
-
moj e-mail: jedrek_f@interia.pl (tam jest"_")
interesuja mnie wszystkie rozwiazania drzwiczek - i ich zarys cenowy - ktore rozwiazanie jak drogie jest i jakie sie najlepiej sprawdza
A to z jedna szybka to nigdy nie widzialem, nie wiem moze sie czyms zasugerowalem ale nie moge sobie tego wyobrazic
Pomysł z wyslaniem tego w czesciach jest pierwszorzedny -tylko porzadnie zabezpieczyc - bo na poczcie jak widza ze jakas bardziej plaska paczka to juz mysla ze mozna na niej usiasc :>
[Ostatnio kolega wysylal zapakowana w koperte babelkowa pudelko z plyta CD - jak kobieta przygrzmocila pieczatka w nią!!! powiedziala po tym beznamietnie:
"Mam nadzieje zo to byly te bąbelki." i spokojknie odlozyla koperte...]
-
A istnieje mozliwosc zakupu samej plytki z video?:P
-
a bywasz czasem w oświecimiu, albo choć w tychach?
-
Haha myślę że wtedy trzeba nadać na szczególnych warunkach. Podobno wtedy uważają. Drzwiczki są zawsze w takiej samej cenie ale np. jak chcesz na zawiasach to wtedy płacisz za zawiasy a to nie najtańsze.
-
Pewnie tak tylko musze wziąść kamerkę i ją nagrać, wiem że to sranie w swoje gniazdo( i w innych co robią terra) ale co tam. Macie mieć:-)
Jak to mówią w armi "Kriss Cross"
Uprawnienia umieszczania postów