-
Bardzo TANIE terraria na zamówienie
Mam dla Was, użytkowników forum bardzo bogatą ofertę terrariów. Przy tworzeniu, wykorzystywane są najnowsze techniki składania terrariów, przy bardzo niskich cenach.
Terraria wykonywane są standardowo ze szkła grubości 4mm. Jest to szkło float, o podwyższonej jakości. Istnieje jednak możliwości wykonania terrarium z grubszego szkła a mianowicie od 4-8mm. Jednak polecam szkło 4mm, używane jest do robienia, głównie wszystkich terrariów i co najważniejsze jest lżejsze.
Dostępne są różne kolory szkła od bezbarwnego (standard) po szare, grafitowe, brązowe. Tła terrariów z ptasznikami, raczej jednak najlepszym rozwiązaniem będzie szkło o odcieniu standardowym, ponieważ tutaj nastawiamy się głównie na obserwacje naszych ptaszników.
Szlifowanie Może być oszlifowany sam rant szkła (nie będzie po prostu ostre (standard) lub tez możemy wyszlifować cale boki + krawędzie - daje to ładniejszy efekt. Boki są zmatowione.
Dodatkowa opcją jest polerowanie boków (wyglądają jakby dopiero ucięte - przezroczyste z tymże idealnie równe), co daje NIESAMOWITY efekt w połączeniu z ultra bezbarwnym (całkowicie niewidoczny) klejem UV. Wygląda to wtedy jakby szkło trzymało się drugiego tak ot tak Jest to jednak droga inwestycja.
Tak wiec jak już wiemy są dwie możliwości klejenia terrarium: na klej UV lub na zwykły silikon (standard).
Wszelakie możliwości otwierania terrarium (z przodu, od góry). Dodatkowo na życzenie istnieje możliwość zainstalowania różnego rodzaju prowadnic, zawiasów itp. jak i również wywiercenie otworów o dowolnej średnicy (np. na kable, rurki itp.) Kolejnym dodatkiem jest możliwość zainstalowania oświetlenia (kolory: bezbarwny, zielony, czerwony, niebieski, pomarańczowy).
Każde zlecenie traktujemy indywidualnie, dlatego nie ma ustalonych cen. Wszystkie szczegóły załatwiamy na gg, bądź telefonicznie.
Tel.kom: 501 967 356
gg: 4540616
mail: kruk@arachnea.pl
Dla mnie jest lepiej, omawiać rzeczy przez telefon dlatego prosze dzwonic, bo na email zagladam żadko.
Przykłądowe wymiary:
25x30x40 - 60zl
20x20x40 - 50zl
30x30x30 - 50zł
Możliwe odbiory na giełdzie w Świętochłowicach, przy wczesniejszym zamówieniu.
-
Re: Bardzo TANIE terraria na zamówienie
"wrzuciłem" pytanie na gg...
-
nie wiem czy to akuratnz tobą gadałem, najlepiej zadzwoń
-
chciałbym się dowiedzieć o orientacyjną cenę terrarium dla ptasznika o wymiarach 30/25/20, szer/dł/wys ze zwykłego szkła 4mm, z otwieraniem od góry, tzn.: koncepcję mam taką, aby było to właściwie zwykłe akwarium, a pokrywa dzielona na pół, z czego połowa to szkło, a otwierana część to jakaś wentylacja w stylu aluminiowej blachy perforowanej, w jakiejś ramce... klejone techniką standartową na silkon...
Pozdrawiam
-
ile kosztowałyby 4 terraria 20szer/20dl/33 wys standardwoe tzn, z prozdu an prowadnichac , siatka wentyalcyjna z gory i przy prowadnicach...
pzodrawiam
Uprawnienia umieszczania postów