-
Problem z naciągaczami? Sprawdź to!!
Witam wszystkich zainteresowanych.
Widziałem już parę postów o oszustwach na TCP i zresztą nie tylko.
W postach tych pisaliście o "czarnych listach"-nieuczciwych sprzedawców itd.
Wiem że grono z was bierze udziały w aukcjach na Allegro, jedni kukują a drudzy sprzedają.
Niestety alegro to service płatny. Jednak dużo z was nie wie o czymś takim jak darmowy sevice aukcyjny.
Można by było na nim dokonywać transakcji kupna, sprzedaży a także jak ktoś pomyśli to i wymiany. Wtedy możecie wystawić takiemu kolesiowi który was oszukał opinie i nic was to nie kosztuje.
A uczciwi sprzedawcy którzy już sprzedają na Allegro mogą importować swoje konta-każdy wasz pozytyw jest uwzględniony więc ludzie będą wiedzieli z kim robią interesa.
Moja propozycja dawajcie dalej ogłoszenia na TCP bo to łatwiejsze a proście o dokończenie transakcji na świstaku.
http://foto.swistak.pl/
Nie zachęcam was do wystawiania tam tylko aukcji bo choć są one darmowe to mogą nie zostać znalezione. Totalnos burdelos tam panuje. Choć ja już tam również sprzedaje.
Pozdrawiam i czekam na sugestie co do mojego posta.
-
Re: Problem z naciągaczami? Sprawdź to!!
http://www.swistak.pl/p/126752/a/
A jak będziecie się rejstrować to w polu nick polecającego wpiszcie Mostek.
Pozdrawiam.
-
Allegro lepsze niż swistak! A wystawienie komętaża nic kosztuje!
Swistak nic nie kosztuje wystawienie to tymbardziej będzie więcej oszustw Bo nie trzeba płacić za ałkcje!
-
no tak,a przy okazji Ty cośtam zarobisz czy jakieś punkty dostaniesz...:P
ja i tak uważam że allegro jest lepsze od świstaka..bo tak jak napisał Dziadu: niepłatne=więcej nieodpowiedzialnych ludzi=więcej oszustw...
-
Nikt ci nie kaze wpisywać mnie jako polecającego. Tak to nic nie kosztuje. Wystawienie samej aukcji na allegro tak. Jak wymieniasz się tylko przez TCP to nawet komentaża nie wystawisz potem tylko na forum widać. Ten jest oszustem bo zrobił tak jak ja zrobiłem tak. A wy możecie sobie tylko przypuszczać który mówi prawdę a może obaj. Albo czy robił ktoś interesy z ..... A tam wchodzisz i widzisz czy ktoś robił a zawsze na końcu może być dopisek TCP. Jasne na allegro jak nie zdążą zciągnąć ci aukji to też możesz wystawić ją za złotówkę nie?
To była propozycja, lepsza niż zaśmiecanie forum i kłutnie na nim.
OK. Proponuje to samo rozwiązanie z allegro dla tych uprzedzonych do świstaka.
Z dopiskiem TCP. hahha
Pozdrawiam.
-
ja tylko stwierdzam fakty, na allegro jakiejś strasznie wielkiej kwoty się nie płaci,a jest większy porządek niż na tym świstaku.
Uprawnienia umieszczania postów