Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Terraria szklane i z OSB

gotygod
    Guest

Re: Terraria szklane i z OSB

interesowalo by mnie terrarium ze szkla 25/25/35 z szybkami z przodu ile by to kosztowalo jedna sztuka. Moge odebrac osobiscie bo mieszkam w Piekarach Śl.
    kontakt :
    gg - 1613403
    meil - siwy117@wp.pl
    siwy117gmail.com

Starspawn
    Guest

Jeśli możesz to prześlij fotki tej wentytlacji albo wstaw na forum, jeśli mi się spodoba to zadzwonie i szczegóły dogadamy telefonicznie.
    mój mail: starspawn@wp.pl

Theraphos
    Guest

Mostek odezwij sie bo zalezy mi na czasie!

Mostek1
    Guest

40/30/30 45zł do tygodnia czekasz no chyba że bardzo ci zależy na szybciej wtedy czteropak Tarry i w dwa dni.

Theraphos
    Guest

OK to zamawiam. Podaj mi twojego maila albo napisz do mnie na glupik@tlen.pl żeby dogadać szczególy!

Clip
    Guest

Czy nadal nie wysyłasz terrarri??

Theraphos
    Guest

Mostek dzwoniłem do ciebie ale nie odbierasz:/
    ZAmawiam to terraium. Chce plastikowe prowadnice . Z przodu 2 szybki. Wentylacja przód-góra. Na kiedy najszybciej mógł byś to zrobić? Zalezy mi na czasie.
    Odezwij sie wkońcu do mnie. Chce dogadać odbiór!
    Mój kom. 509593037
    Dzwoniłem kilka razy!

Mostek1
    Guest

Clip - nie wysyłam nadal.
    Theraphos-najpóżniej niedziela będzie zrobione zadzwonie do ciebie.
    Gotygod -my się dogadaliśmy przez telefon.
    Starspawn-narazie nie mam czasu tych fotek wstawić dryndnij najlepiej do mnie lub puść sms jakiś numer na idea a oddzwonie.
    Sorki chłopaki czas na zrobienie terrari mam ale na internet narazie nie więc pozostaje wam kontakt tel. Na idea sprubuje oddzwonić sms z netu do mnie dochodzą. Pozdrawiam.

gotygod
    Guest

spoko to jak by bylo gotowe te moje tera to prosil bym o kontakt na tel : 604422058 (fajnie by bylo jak najszybciej :P ) , to ustalimy miejsce spotkania ... a za jakies 2 dni na[pisze ci czy bede zamawial jeszcze jedno terra bo narazie negocjuje z takim kolesiem ktory mi mial odsprzedac gotowe, ale gdzies zniknol i jak sie nie odezwie to zamowie u Ciebie jeszcze jedno . pozdrawiam

gotygod
    Guest

dobra zamawiam w koncu 2 terraria.

1. 25/25/35 (wysokość)
    tak jak zesmy ustalali przes telefon, wentylacja jak ci pasuje i z jedna szybka przesuwana w bok

2. 35 (długość) /25/25 wentylacja tez jak ci pasuje, a co do szybek to fajnnie jak by byly dwie rozsuwane na boki albo drzwiczki jak ci pasuje mnie to obojetne

prosil bym o to ze jak przeczytasz tego posta napisal mi tu na terrerium com jaki bedzie koszt za sztuke, kiedy beda gotowe i kiedy o ktorej i gdzie mozna by sie spotkac i odebrac terraria

pozdrawiam .

Uprawnienia umieszczania postów