-
Re: Terraria szklane i z OSB
interesowalo by mnie terrarium ze szkla 25/25/35 z szybkami z przodu ile by to kosztowalo jedna sztuka. Moge odebrac osobiscie bo mieszkam w Piekarach Śl.
kontakt :
gg - 1613403
meil - siwy117@wp.pl
siwy117gmail.com
-
Jeśli możesz to prześlij fotki tej wentytlacji albo wstaw na forum, jeśli mi się spodoba to zadzwonie i szczegóły dogadamy telefonicznie.
mój mail: starspawn@wp.pl
-
Mostek odezwij sie bo zalezy mi na czasie! 
-
40/30/30 45zł do tygodnia czekasz no chyba że bardzo ci zależy na szybciej wtedy czteropak Tarry i w dwa dni.
-
OK to zamawiam. Podaj mi twojego maila albo napisz do mnie na glupik@tlen.pl żeby dogadać szczególy!
-
Czy nadal nie wysyłasz terrarri??
-
Mostek dzwoniłem do ciebie ale nie odbierasz:/
ZAmawiam to terraium. Chce plastikowe prowadnice . Z przodu 2 szybki. Wentylacja przód-góra. Na kiedy najszybciej mógł byś to zrobić? Zalezy mi na czasie.
Odezwij sie wkońcu do mnie. Chce dogadać odbiór!
Mój kom. 509593037
Dzwoniłem kilka razy!
-
Clip - nie wysyłam nadal.
Theraphos-najpóżniej niedziela będzie zrobione zadzwonie do ciebie.
Gotygod -my się dogadaliśmy przez telefon.
Starspawn-narazie nie mam czasu tych fotek wstawić dryndnij najlepiej do mnie lub puść sms jakiś numer na idea a oddzwonie.
Sorki chłopaki czas na zrobienie terrari mam ale na internet narazie nie więc pozostaje wam kontakt tel. Na idea sprubuje oddzwonić sms z netu do mnie dochodzą. Pozdrawiam.
-
spoko to jak by bylo gotowe te moje tera to prosil bym o kontakt na tel : 604422058 (fajnie by bylo jak najszybciej :P ) , to ustalimy miejsce spotkania ... a za jakies 2 dni na[pisze ci czy bede zamawial jeszcze jedno terra bo narazie negocjuje z takim kolesiem ktory mi mial odsprzedac gotowe, ale gdzies zniknol i jak sie nie odezwie to zamowie u Ciebie jeszcze jedno . pozdrawiam
-
dobra zamawiam w koncu 2 terraria.
1. 25/25/35 (wysokość)
tak jak zesmy ustalali przes telefon, wentylacja jak ci pasuje i z jedna szybka przesuwana w bok 
2. 35 (długość) /25/25 wentylacja tez jak ci pasuje, a co do szybek to fajnnie jak by byly dwie rozsuwane na boki albo drzwiczki jak ci pasuje mnie to obojetne
prosil bym o to ze jak przeczytasz tego posta napisal mi tu na terrerium com jaki bedzie koszt za sztuke, kiedy beda gotowe i kiedy o ktorej i gdzie mozna by sie spotkac i odebrac terraria
pozdrawiam .
Uprawnienia umieszczania postów