-
Porównajcie te opisy!
Przeglądając opisy rzekotki żabiej na kilku stronach natknołem się na takie opisy (opis?)
Linki:
http://terrarysta.com.pl/opisy/rzekotkazabia.php
http://terrarystyka.com.pl/opisy.php...20020703134238
Chyba należałoby coś z tym zrobić nieprawdaż?
-
Re: Porównajcie te opisy!
nienasz problem.
niech to załatwiają pomiędzy sobą tamte strony.
-
Pozatym teraz powstaje duzo nowych stron i jezeli ktos chce zotac na nich modem to musi napisac kilka nowych opisow. Ale po co pisac jak mozna przerobic...
P.S
Cage ma racje.
-
tylko pytanie kto zgapił?:>
ZAwsze mówiłem że TP to kupa
-
podobnie jest z arachnea.pl i tcp ten sam słowo w słowo opis jakiegoś pająka chyba vagansa ale pewien nie jestem
-
Witam, terrarysta.com.pl to moja stronka. Niestety nic o tym nie wiedzialem i bardzo mi z tego powodu przykro, opis kasuje i mam nadzieje ze wiecej cos takiego nie bedzie mialo miejsca, w razie czego prosilbym o powiadomienie mnie o takim fakcie na koksik@terrarysta.com.pl, z gory dziekuje i pozdrawiam
-
Wybaczcie drodzy Państwo.
Otóż osoba o nicku Blue wysłała do mnie ten opis jakiś półtora roku temu. Najwyraźniej jakiś czas tamu Blue nawiązał współpracę z serwisem terrarystyka.com.pl, przesłał im ten sam opis, a nas o fakcie nie poinformował. Tak więc do rzadnej kradzierzy nie doszło, i nie ma zadnych podstaw aby www.terrarysta.com.pl musiał usunąć opis, tymbardziej ze jest jego pierwszym "właścicielem".
Być może leviatan nie oskarża nas o plagiat, jednak na przyszłość prosiłbym bardziej rozeznać się w sytuacji - bo ktoś może sobie źle pomyśleć o serwisie terrarysta.com.pl. I nie rozumiem skąd to przekonanie ze to "mniejszy" serwis kradnie od "większego"? W tym przypadku nie było zadnej kradziezy jednak sytuacja była zupełnie odwrotna... Pozdrawiam.
-
Acha, dodam jeszcze tyle : opis najprawdopodobniej nie zostanie narazie usunięty, jednak wkrótce będzie wymieniony na nowy i lepszy. W końcu nikomu nie jest potrzebne powielanie wiedzy, a wydaje mi się ze terrarystyka.com.pl opisu nie wymieni. Być moze się myle ale to tylko moje skromne zdanie. Tak więc pozdrawiam serdecznie no i w sumie, w imieniu serwisu terrarysta.com.pl dziękuję leviatanowi za powiadomienie nas.
Podobnie jak koksik - jeśli zdaży się w przyszłości podobna sytuacja to bardzo prosze informować bezpośrednio autorow serwisu. Pomimo naszych bardzo dobrych intencji, po prostu nie jesteśmy w stanie na bierzące sprawdzać treści wszystkich opisów z pozostałych stron internetowych i porównywać ich do tych które są do nas nadsyłane.
Pozdrawiam, Arek Guzanek
-
niewidze zednageo problemu i zadnej kradziezy opisow ! przeciez obydwa artykoly sa podpisane przez ta sama osobe ! wiec ktos jest slepy?lepiej sie przyjzyj a potem zarzucaj plagiat
-
a moim zdaniem to ten temat jest bez sensu, opisy maja rózna budowe, autorem obydwu jest Blue, i to jego sprawa ze wyslal sobie te opisy do 2 stron. Równie dobrze mozecie opieprzac TP i TCP... maja ten sam opis corallusa caninusa... autorstwa tej samej osoby...
i co? i nico, bo skoro Snakes mial ochote go wyslac to tych 2 serwisów to JEGO PRAWO
Uprawnienia umieszczania postów