-
KMM
witam wszystkich Ja,Teraphos i Krycha.k15 wpadlismy na pomysl zeby zalozyc strone o Pterinochilusach i szukamy chetnych do pomocy ktorzy pomoga nam zebrac jakies ciekawe zdjecia opisy oraz jakies dopiski swoich doswiadczen z nimi.
co o tym myslicie ??
-
Re: KMM
Myślę że to świetny pomysł taka specjalistyczna stronka. Ja ptaszników raczej niehoduje (a napewno pterinochilusów) więc raczej niepomogę. Ale pomysł uważam za jak najbardziej udany.
Powodzenia
-
A co do tytułu to:
KMM-KLUB MIŁOŚNIKÓW PTERINOCHILUS'ÓW 
-
spoko pomysł - jak chcecie to moge podeslac kika fotek mojego murinusa
-
ok jak macie jakies ciekawe foty z murinusami to mozecie podsylac na absolwencik@o2.pl z gory bardzo dziekujemy za pomoc
-
Theraphos chyba chodzilo Ci o klub milosnikow murinusow bo z klubu milosnikow pterinochilusow za cholere nie wyjdzie skrot KMM.
-
A sorki pomyliłem sie:/
Oczywiście chodzi o "Klubu Milosnikow Murinusów"
Sorki za pomyłke!
-
Ja w sumie mam swojego murinusa L11 (samica) i nie mam co z nią zrobić. Trochę boje się je rozmnożyć bo co zrobić z taką chmarą małych?! Przecież nie każdy kupi takiego agresywnego pająka... to nie to co kędzior. Ale co do zdjęć to mogę podesłać zdjęcie gniazda murinusa:
http://img97.exs.cx/img97/8247/67mk.jpg
-
hmmm jak moje z łaski swojej wyjda z gniazda to pstrykne pare fotek i podrzuce na maila
szkoda ze to strona tylko o murinusach
a nie o wszystkich pterinochilusach ale i tak zycze powodzenia
-
Murinusek ona bedzie o wszystkich pterinochilusach
jezeli bys mial jakies ciekawe fotki to podrzuc na absolwencik@o2.pl
z gory dziekujemy.
Uprawnienia umieszczania postów