oh..jo

bulwersujecie sie a nie macie o co.

To źle ze gekony świetnie sie rozmnazają?? to źle że dłuzej żyja?? to źle ze maja grube ogony i na fotach widać ze sa w świetnej kondycji?? o co wam chodzi??

gekony to nie świnie i nie musza jeśc wszystkiego. Dieta maczniakowa jest dla nich optymalna, po co maja jesc inne rzeczy jezeli w tej karmowce + wit. maja wszystkie potrzebne skladniki ktore w pełni zaspokajaja ich potrzeby?? BTW:.... zachowujecie sie jak wegetarianie <lol>

kolejna rzecz terrarium.
Zgadzam sie ze w naturze zyja na dużej przestrzeni, maja swe terytorium ktore ma zaspokajac ich potrzeby. Jestem tylko ciekaw czy jezeli w srodowisku naturalnym polozyc by miske z maczniakami, przed ich kryjowka, jak czesto gekony wychodzily poza obszar tych 60x50cm swojego terytorium

jestem przekonany ze gekony w hodowli u hybino nie maja zle;] i ze gekon nie musi miec niewiadomo jakiego terrarium zeby czuc sie dobrze.
No chyba ze były przeprowadzone jakies badania na kondycje i psychike gekow w roznych warunkach ... super terrariuow i terrariuow hodowlanych... jezeli jestem w błedzie to poprosze o linki ;]

Pozdro