-
Re: Rejestracja właścicieli!
Temat moze nie jest za bardzo 'terrarystyczny' ale mnie bynajmniej wkur#$^.... To tylko kolejny sposob na wyciaganie kasy. Niemcy wprowadzaja (kwota w zaleznosci od landu) podatki za psa (w tym staffordshire bull terriery czyli popularne w angli 'dzieciece nianki' a u nas 'stafiki'). Francja jak sie nie myle do 2014 chce pozbyc sie american pit buli (do tej pory kastracja a po 2014 uspienie pozostalych psow). Australia ma zakaz wwozu do kraju psow ras agresywnych. Szczerze mowiac jakos to wszystko do mnie nie przemawia. Albo sa to przepisy destrukcyjno-idiotyczne ew. takie ktore wyciagaja nie mala kase! Jak mial bym sie o to zalozyc co zatwierdza u nas stawiam na spory podatek od psow 'pseudo agresywnych'. Wszystko fajnie budzet panstwa widzi kolejny pomysl do kaski i zaciera swoje brudno komunistyczne lapska, media odpowiednio nakrecaja temperature a ja jakos tak jak pisze nie przemawia do mnie czemu pomijac wylozone pieniadze na szczepienia, wystawy, podatek etc mam placic wieksza kase jako wlasciciel pit bula niz ktos majacy psa w podobnej wielkosci ale takiego ktory na liste nie trafil tylko dlatego ze w tv i innych szmatlawcach na pierwszej stronie pisza ze zagryzl czy pogryzl PIES PODOBNY DO TEGO CZY OWEGO!
Jezeli juz istnieje koniecznosc (nie sadze ze w pOLSCE) zapobiegania takim sytuacjom to moze wprowadzic odopowiedzialnosc karna a nie sieganie brudna lapa do czyjejs czystej kieszeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.. z pozdrowieniami wasz zemocjonowany RED 
Uprawnienia umieszczania postów