Buhahah powiem tak. Gówno wiesz niewidziałeś skorpionów i niegadaj. Pytałem czy moge schować do jednego pojemnika Samca i samice . A po 2 nieobjecywałem że sprzeam ci A.australis. Powiedzial że niesprzedam a ty w nerwy że juz afera. Xeo austalisa dostanie dam mu namiar jako jedynemu. On se kupie tak tanio nawet taniej niż mu dawałem bo mu obiecałem. i zostal Mimi on ma obiecane 8 sztuk skorpionów i też dostanie . Ale innni juz wcale niedostaną. Przyznaje gościa niemoge ujawnić jaki to namiar ale Xeo i Mimi dostaną. Jak mieli obiecane. Leny niepisztaki glupot. Dzięki DAN za to że jestem Kutasem huja wiesz i piszesz. DAŁ BYM TEN NAMIAR ALE SIE BOJE BO POWIEDZIAŁ ZE NIEGDY MI NIESPRZEDA. POWIEM TAK JEST 23 LATKIEM I MA NA IMIE MARIUSZ ZAMIESZKĄŁY W WARSZAWIE. RESZTY NIEMOGE UJAWNIĆ XEO I MIMI DOSTANA NAMJESZCZE JEDNO MAM PTASZNIKI JAKIE NAPISAŁEM ZDECH MI A.ALBOPILOSUM ALE MAM. SKORPIONÓW ZOSTAŁO MI 2 PANDINUS IMPERATOR. I 2 KUPUJE JESZCZE OD TEGO GOŚCIA CO MIĄŁ ZA 30ZŁ.

DZIĘKUJE ZA WYCZYTANIE I ZASTANÓWCIE SIE NAD TYM CO PISZECIE NIEWIEM CZY SOBIE ZNALEŻLIŚCIE KOZŁA OFIARNEGO MNIE "CLIME" CZY CO ALE POWIEM ODPIERDOLCIESIĘ ODE MNIE!!!!!

NIEKOMU NIEOBIECAŁEM SPRZEDARZY PRUCZ XEO I MIMI. RESZTA TO TYLKO ZASTANOWIENIE SIE.
JESZCZE JEDNO JAK BYM KŁAMAŁ TO BYM NIEDAWAŁ TELEFONU I ADRESU PUBLICZNIE.
NARA PAJACE.