co do pyliusa!!! hmmmm ja juz jakiś czas etmu straciłem do niego zaufanie a spraa wygladała tak...... gadałem z pyliusem o bananówkach mówił ze ma je na sprzedaż tj spodziewa sie .... tu pylius opowiedział mi krotką historię o tym jak pracuje w biofilu sułka podał jakiś tam numer kom. i powiedział zeby prosić tego goscia od terrarium, nieznałem wtedy sułka nigdy z nim nierozmawiałem bo nieznam łukasza osobiscie, choc już zdazyło nam sie rozmawiać. mój znajomy w końcu kupił te węze mają sie dobrze bo jeden jest u mnie a drugi u innej osoby z która mam kontakt w kazdym razie łukasz będzie pamietal moją z nim rozmowę i to jak był zły na pyliusa ze podaje sie za pracownika sklepu sprzedajac jadowite węze, pylius masz farta ze niemiałem zapisu naszych rozmów na gg gdyż nieposiadam netu w domu i bywał tyklko w kafe i tu archiwum gg zawodzi ale dla mnie jestes sciemniacz i ja nieufam ci od tamtej pory a jak wtedy wszelem na czat costam ześ tylko bąknał jak powiedziałm ze jestes kłamcą i z kilkoma znajomkami olaliscie mnie zupelnie!!!
Wreszcie prawda sama wyszla na jaw , hehe ale powiem wam moi mili ja bym gówna nieruszał bo to zawsze smierdzi a co do listy "debili ,krętaczy" którzy robia ludzi w bambuko to idać z duchem czasu skoro jest już lista dłużników w polsce moze i by zrobić taką ze będa tam opisani wszyscy krętacze co to niewysyłaja zwierzaków lub sprzedają je chore jesli ktoś będzie w stanie udowodnić czyjąś winę to skoro niemoże np. odzyskać kasy to choć ustrzeze to innych przed "złymi sprzedawcami i kupującymi"

pozdrawiam wszystkich inneczasy!!!!!!!!!

p.s. Osobisice nieznam ani sir bonzo ani pyliusa ale mój kontakt z pyliusem wygladał w ten sposób
p.s. a wyzywać pylius ludzi to każdy umie! łatwo komus pojechać po rajtach hehe zaden z ciebie bohater , i ty sam dobrze o tym wiesz pozdrawiam także Ciebie bo chyba szybko sie już niespotkamy na chat-cie !!! hehe wiec pa!