-
Re: OBE... LD...
Nie znam nikogo, kto umie wyginac lyzeczki. Nie szukalem po prostu kontaktu z takimi ludzmi... Raz tylko napisal do mnie mag zainteresowany OOBe, ktory interesowal sie "wyginaniem lyzeczek" i uslyszalem od niego, ze "jest juz na dobrej drodze i czuje, ze niedlugo sie uda", ale nic poza tym.
Tak czy owak, to wymaga wiele poswiecenia i moim zdaniem to poswiecenie mozna by wlozyc w cos, co moze Ci sie kiedys przydac, np. praktyke Reiki.
Neo2 -> Kiedy jestes gotowy do wyjscia, to nie jest tak, ze w cos uderzasz. Przed wyjsciem mozesz odczuwac stan zagrozenia... mozesz slyszec dziwne dzwieki i czuc, jakby glowa miala Ci eksplodowac... Pozniej zwykle nastepuje gwaltowne wyjscie z wlasnego ciala (tak jest u mnie) i po tym zwykle laduje pod sufitem lub obok sciany i spogladam na samego siebie.
Co do wizualizacji uczucia uderzenia w cos, to proponowalbym raczej jakas lagodniejsza metode, a to dlatego, ze jeden przyjaciel, o czym juz tu pisalem, poprzez zbytnie rozkolysanie sie (chcial dojsc do projekcji poprzez wizualizacje uczucia opadania piorka i powiedzial, ze "roshustal sie na chama") doprowadzil widocznie do uszkodzenia jednego z osrodkow energetycznych, bo trafil do szpitala z zapaleniem pluc, ktorego leczenie nie przynosilo efektow i dopiero mentalna regeneracja tej czakry pomogla mu (wyobrazal sobie, jak ta czakra napelnia sie energia i pulsuje).
Ja uzywam takiej metody, ze wizualizuje sobie uczucie powolnego opadania, a gdy wiem, ze juz jestem w transie, wtedy uzywam metody "liny".
Uprawnienia umieszczania postów