atrax w sumie dobrze.... taka muza nie jest weduggł mnie dobra na każdą okazje a pozatym nie lubie jak cos zaczna puszczać bo potem latają ludzie i gadają "taa ja słucham opeth" a w rzeczywistości zna jedna dwie piosenki wogóle nie jestem zwolennikim tego zeby metal puszczać w radiu. Przyznam sie że jeszcze 2,3 lata temu lubiłem sobie posłuchac linki park a po nagraniu tego kawałka promującego meteore to zaczli o niech pisac w bravo popkornach i innych bardzo ambitnych gazetach przez co zaczeli tego słuchac wszyscy nawet nie dla muzyki ale do szpanu ja osobiście przestałem bo renimation i metora to juz było gówno , wydaje mi sie że linkin park był najlepszy przed tymi dwoma płytkami a dzsiejsi najzagorzalsi fani nawet wtedy o tym zespole nie słyszeli , a co najśmieszniejsze ci którz teraz słuchaja Lp mna pytanie jakiej muzy słuchasz odpowiadają ..METALU. CO mnie rozpierdala do końca choć lubiełem Lp nigdy nie uważałem tego za metal. Jedyne co można o niech teraz powiedziec że sprzedali sie jak dziwki....