hehehe )) Dobre Ale mówcie co chcecie, nie jeden może pozazdrościć takiej zielonej strzały (green arrow?. Zawsze jak podjeżdżam pod Biofil to patrze, czy stoi wartburg bo wtedy wiadomo czy prezes jest czy też go nie ma

A wracając do tematu
Osobiście jestem zwolennikiem tuningu, ale nie tzw. WRC (Wieśniaki Robią Cuda) tylko konkretnych przeróbek. Niestety takie przeróbki z prawdziwego zdażenia kosztują sporo i nie każdy może sobie na nie pozwolić. A Ci, którzy do malczanów zakładają 'kar ałdio' zamiast markowych sprzętów muzycznych powinni ograniczyć zasięg swojego wymiatacza do granic swojej wsi.
Mi osobiście bardzo podobają się przeróbki, które robi BRABUS, zresztą wypuszczają auta pod swoimi godłami. Najbardziej podoba mi sie fabryczny tuning (zewnętrzny i wewnętrzny, jednak bez car audio) Mercedesa - AMG. Autka naprawde fajnie wyglądają po delikatnej ingerencji w stylistyke nadwozia jak również wnętrza pojazdu.
Jest jeszcze kilka firm, godnych uwagi (np. Extreme Car Audio) ale może nie będę sie zbytnio rozwodził