-
Re: Wege
Jaca nie je miesa od 2 tygodni i najwiecej gardluje... Jak zreszta zwykle tacy zapalency... Wytrzymaj 10 lat, to wtedy bedziesz mial argumenty... -> i nie jest to powiedziane zlosliwie, zeby nie bylo, ze sie Awi znowu kogos uczepila.
Ja uwazam, ze kazdy je to co chce i nie ma sensu udowadniania wyzszosci jednego pokarmu nad drugim. Nie ma sensu dlatego, ze czlowiek zjadajacy mieso bedzie za tym miesem obstawal, przytaczajac swoje argumenty, a wegetarianin bedzie mial swoje argumenty.
Nie ma potrzeby takiej dyskusji, to tak jakbys rozmawial z mahometaninem o katolicyzmie. Od milej rozmowy przejdzie w koncu do wyzwisk (do siodmego pokolenia wlacznie, a moze i nawet dalej
lub do rekoczynow.
Ja nie jestem wegetarianka, ale nie przeszkadzaja mi ludzie nie jedzacy miesa. Po prostu sa, tak jak wielu, wielu innych... Jest rowniez cos takiego, jak tolerancja... Oczywiscie, bez przesady, nie mam nic takze przeciwko Swiadkom Jehowy, ale jak mi taka osoba (doslownie) wsadza but pomiedzy drzwi a futryne, to oczywiste, ze sie troche zdenerwuje...
Pozdrawiam wszystkich padlinozercow i trawozercow 
Uprawnienia umieszczania postów